• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,20
  • EURO
    35,08
  • GRAM ALTIN
    2472,34
  • ÇEYREK ALTIN
    4067,43
  • BITCOIN
    2153648,71

KGC’DE BAŞKAN METİN KÖSEDAĞ YENİDEN SEÇİLDİ

KGC’DE BAŞKAN METİN KÖSEDAĞ YENİDEN SEÇİLDİ
96 Görüntülenme
03 Mayıs 2024-09:59

KGC’DE BAŞKAN METİN KÖSEDAĞ YENİDEN SEÇİLDİ

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'nin olağan genel kurulunda mevcut başkan Metin Kösedağ, yeniden başkan seçildi. Genel kurula Kayseri'nin önemli isimleri ve gazeteciler katıldı. Kösedağ, yeni dönemde daha kucaklayıcı ve katılımcı bir hizmet yarışı hedeflediklerini belirtti.

Kösedağ, yeniden seçildiği için mutlu olduğunu ifade ederek, "Herkesin burada olmasından dolayı mutluyum. Önceki döneme nazaran bundan sonraki dönemde daha kucaklayıcı, dışarıda kalan meslektaşlarımızı cemiyetin içine alarak daha katılımcı bir hizmet yarışını hedefliyoruz. Yeni dönemde daha faydalı işler yapmayı diliyoruz." dedi.

Kösedağ başkanlığındaki yönetim kurulu listesinde Ahmet Şan, Canan Bayram, Demet Öztürk, Doğan Havur, Dursun Açıkyürek, Kürşat Açıkgöz, Mehmet Yazıcı, Mustafa Duran, Mustafa Gürbüz, Olcay Düzgün, Orhan Canbulatel ve Yüksel Yıkılmaz yer aldı. (AY) HABER MERKEZİ

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft