• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,48
  • EURO
    34,76
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2081364,39

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖZHASEKİ

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖZHASEKİ
549 Görüntülenme
11 Eylül 2020-19:06

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayserispor Kulübünü ziyaret etti.

Süper Lig ekiplerinden Hes Kablo Kayserispor'un tesislerine gelen Özhaseki, kulüp başkanı Berna Gözbaşı tarafından karşılandı.

Burada basın mensuplarına açıklamada bulunan Özhaseki, sezon başlamadan önce hayırlı olsun dileklerini iletmek için sarı-kırmızılı kulübe bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.

Özhaseki, pandemi vurgusunda da bulunarak, “Dünya’nın başına bela olan bir virüs var. Türkiye bu konuda üzerine düşeni hakkıyla yapıyor. Sağlık açısından millete en güzel hizmet eden hastaneler noktasında en iyi hizmeti veriyoruz” dedi.
Kayserispor'a maddi manevi her dönem destek olmaya çalıştıklarını belirten Özhaseki, "Yeni sezonun kazasız belasız, Kayseri şehrini sevindirecek sonuçlarla bitmesini temenni ediyoruz. Geçen sezon zor bir süreç yaşadık” diye konuştu
 Bu sezon çok daha başarılı bir Kayserispor'u sahada görmeyi ümit ettiklerini dile getiren Özhaseki, "Bu sezon güzel sonuçlar alarak geçtiğimiz yıllardaki olumsuzlukları yaşamak istemiyoruz. İdareci olarak Kayserispor'un yıllarca başkanlığını yaptım”dedi.-NG-(GİZEM ABATAY)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft