• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,45
  • EURO
    34,63
  • GRAM ALTIN
    2486,64
  • ÇEYREK ALTIN
    4090,80
  • BITCOIN
    1992565,45

AK PARTİ İL KADIN KOLLARI 6. OLAĞAN KOGRESİ YAPILDI

AK PARTİ İL KADIN KOLLARI  6. OLAĞAN KOGRESİ YAPILDI
710 Görüntülenme
15 Ocak 2021-16:58

TİMOÇİN GÜVEN TAZELEDİ

Kadir Has Spor ve Kongre Merkezinde düzenlenen Ak Parti İl Kadın Kolları 6. Olağan il kongresine, Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Ak Parti Milletvekilleri Mustafa Elitaş, Taner Yıldız. İsmail Tamer, İsmail Emrah Karayel ve Hülya Nergis, Ak Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ayşegül Eren Özdemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Kongre öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinin kadınlara yönelik yaptığı çalışmaları anlattığı sinevizyon gösterisi sergilendi. Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Çam’ın mesajının okunmasının ardından kürsüye gelen Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timoçin, “2 yıl altı aylık zaman dilimi içerisinde yılmadan, usanmadan aşkla davası için koşan, dava arkadaşlarına teşekkür etti. Konuşmasında duygulu anlar yaşayan Timoçin, bayrak değişimi ile yönetimde görev alacak yeni arkadaşlarımız yürümeyecek koşacaktır” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise "16 ilçe ve il teşkilatımızla el ele vermek suretiyle çalışıyoruz. Allah birliğimizi bozmasın” dedi.

Ak Parti Milletvekili Hülya Nergis ise, şimdiye kadar görev yapan partililere teşekkür ederek, görev alacak yeni isimlere de başarı diledi. Ak Parti iktidarıyla birlikte kadınların her aşamada çok ciddi mesafe katettiğini belirten Nergis, "Siyasette hiç olmadığı kadar etkin yer alıyorlar. Mecliste temsil oranına bakılınca kadınlarımız çok daha farklı yerlerde” diye konuştu.

Ak Parti Milletvekili İsmail Tamer’de, inandıkları yolda yürümeye devam ettiklerini belirterek, 6. Olağan il kadın kolları kongresinin hayırlı olmasını temenni etti.

Ak Partili bir diğer Milletvekili İsmail Emrah Karayel ise, kadın kolları kongresinde olmanın mutluluk verici olduğunu belirterek aldığımız oyların en az yüzde 50’sini kadınların sayesinde aldıklarına inandığını söyledi.

Önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ak Parti Milletvekili Taner Yıldız’da şimdiye kadar tüm görev yapan ekip arkadaşlarına teşekkür ederek yeni görev alacak isimlere de başarı dileklerinde bulundu.

Ekonomi eski Bakanı Mustafa Elitaş ise, kongrenin hayırlı olmasını temenni ederek, Ak Partinin ilk kadın kolları Başkanı Nevin Akyurt’u anarak başladı. "Bu güne kadar emeği geçen 6 ayrı kadın kolları başkanı ve aktif olarak görev yapan isimlere gayretlerinden dolayı teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu’da bundan önce olduğu gibi kadın kollarının gücünü yanlarında olduğunu hissetmek istediklerini söyledi.

Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ayşegül Eren Özdemir, Ankaradan Cumhurbaşkanımız ve Kadın Kolları Genel Başkanının selamlarını ileterek, Emine Başkan ve yeni ekibine hayırlı hizmetler yapmayı nasip etmesi temennisinde bulundu.

Ak Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta ise ak davanın mensubu kadınlar olarak birbirlerine gönülden bağlı olduklarını belirterek, "İnsanlarımızın hak ettiği hizmeti sunabilmek için çalışıyoruz” dedi.

Son olarak kürsüye gelen Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’de, kongrenin bir düğün havasında geçtiğini söyledi.-ED-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft