• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,49
  • EURO
    34,65
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2094049,28

AK PARTİ TALAS İLÇE BAŞKANI’NDAN BAŞKAN ÇAĞAN’A ZİYARET

AK PARTİ TALAS İLÇE BAŞKANI’NDAN BAŞKAN ÇAĞAN’A ZİYARET
717 Görüntülenme
10 Ocak 2022-09:38

AK PARTİ TALAS İLÇE BAŞKANI’NDAN BAŞKAN ÇAĞAN’A ZİYARET

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Ak Parti Talas İlçe Başkanı Hasan Nuri Kuş ve yönetimi Deniz Çağan’ı ziyaret ederek başarı dileklerini iletti.

Yönetim kurulu üyeleri, Ersan Dağdeviren ve Koray Can’ında yer aldığı ziyarette konuşan Ak Parti Talas İlçe Başkanı Hasan Nuri Kuş, “Talas ilçe teşkilatımızın yürütme kurulu ile birlikte hayırlı olsun ziyaretine geldik. Hayırlı olsun Rabbim utandırmasın inşallah. Yönetimimizde bir Yozgatlının bulunmadığını fark ettik. Bundan sonraki dönemde inşallah yeni gelecek başkanımıza bu konuda bir telkinde bulunuruz. Yönetime bizde Yozgatlı dahil etmiş oluruz. Rabbim utandırmasın tekrardan hayırlı işler yapmayı nasip etsin” diyerek konuştu.

 

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan ise, “Hem size hem yürütme kurulunuza buraya kadar teşrif ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bizlerde tabi sizlerin çalışmalarınızı daha önceden takip ediyorduk.Ak Parti’nin Gençlik Kolları Başkanlığından bugün Talas İlçe Başkanı olarak atanmanızdan dolayı bizde memnuniyetlerimiz dile getirdik ve daha öncede sizleri ziyaret etmiştik.İnşallah  bundan sonraki süreçte hem Talas’ta yaşayan hemşerilerimiz hem de sizlerle birlikte daha koordineli şeyler yapmayı arzu ediyoruz. Biliyoruz ki Talas’ta yaşayan hem bürokrasi kemsinden hem de diğer kesimlerden çok fazla Yozgatlı olduğunu tahmin ediyoruz. Ve bu konuda sizlerinde bizlere vereceğiniz desteklerle inşallah bir araya gelip onları da istişare etmek isteriz. Bu anlamda hem size hem yönetim kurulunuza bizleri ziyaret ettiğiniz için teşekkür ediyorum” Diyerek konuştu.-ED-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft