Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,28
  • EURO
    34,95
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2227374,97
Gazete Reklamları

ALMANYA AYDEF, SORGUN ĶÖYLERİNİ UNUTMADI

1324 Görüntülenme
28 Şubat 2021-17:10

 ALMANYA AYDEF, SORGUN ĶÖYLERİNİ UNUTMADI

Dünya Yozgatlılar Konfederasyonu (DUYKON) üyesi Kısa adı AYDEF olan Almanya Yozgatlı Dernekleri Federasyonu kurucularından Dursun Karabel  ilçesi Sorgun'a ve Sorgun Eymir kasabasına ve çevre köylerinde muhtar ve Milli Eğitim  Müdürlüğü’nün tespitleriyle belirlenen ihtiyaç sahibi çocuklara yardımda bulundu. 

Gazeteci Doğan Tufan'a açıklamalarda bulunan başkan Dursun Karabel, "Bu kış ayında DUYKON teşkilatımızın fakir ve yetim Çocukların giydirilmesi kampanyasına  bizde El ele derneğimizle iştirak ettik.Köyüm başta olmak üzere çevre Köylerimizden tespit edilen  170 çocuğumuzun giydirilmiş olmasından mutlu olduk. Çocuklarımızın gülmesi, gülümsemesi bizleri de sevindirdi" dedi.

Karabel,  "Daha sonra Sorgun Engelliler Umut Derneğimizin çocuklarını da unutmadık. Derneğimizin başkanı Süleyman Özdemir’e 25 adet bot 25 adet kaban teslim edilmiş olup, bot ve kabanları  çocuklarımıza giydirildi. Çocuklarımızı ve ailelerimizi üzmemek adına resimlerini çekmedik. Ancak teslim ettiğimiz ailelerin isim listesi bizde" dedi.

Sorgun Engeliler dernek başkanı Süleyman Özdemir'de, "Sorgun Engelliler Derneğimizi düşünüp  bizi  Kampanyaya dahil eden başta  Almanya Yozgatlı Dernekler Federasyonu (AYDEF) genel başkanı Salih Çelik'e başkan yardımcısı  Dursun Karabel'e ve emeği geçen hemşehrilerimize çocuklarımız adına ve derneğimiz adına teşekkür ediyoruz Çocuklar şen olup sevindiler” diye konuştu. -GA-(GİZEM ABATAY) 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft