Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,28
  • EURO
    34,95
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2227374,97
Gazete Reklamları

ALMANYA YOZGATLI DERNEKLER FEDERASYONU BAYRAMLAŞMA

1119 Görüntülenme
04 Ağustos 2020-09:57

Baden-Württemberg eyaleti başkenti Stuttgart şehrimizde bir araya gelen  AYDEF üyesi Stuttgart Yozgatlılar birliği yönetim kurulu Üyeleri bayramlaşma töreni gerçekleştirdiler.

Almanya Yozgatlılar Federasyonu( AYDEF ) genel başkan yardımcısı ve Stuttgart Yozgatlılar Birliği başkanı Ibrahim Açıkyürek başkanlığında bir araya gelen yönetim kurulu  üyeleri Fatih Aslaner Sekreter. Fazlı Karabulut Teşkilatlanma, Mithat Muslu Halkla ilişkiler, Osman Adamcil, Resul Doğaner YK üyesi ,Talip Kuran Başkan Yardımcısı, Arif Baran muhasip.

AYDEF genel başkan yardımcısı ve Stuttgart ve çevresi Yozgatlılar Birliği başkanı İbrahim Açıkyürek yaptığı sohbet konuşmasında, “Değerli Yozgatlı kardeşlerim,Bildiğiniz ve sosyal medya ve görsel basında yer alan haberlerimize göre bizler bir Yozgatımız var diyerek Dünya'daki Yozgatlıları birleştirme ve kültürünü yaşama yaşatmak için Yozgat sevdalıları olarak bir, bir yola çıktık" dedi.

Açıkyürek, Konuşmasını şöyle sürdürdü, "Şunu hepimiz bilmemiz lazım Kısa adımız  YOZ BİR  olan  Baden- Württemberg Yozgatlılar Birliği Derneğimiz, burada yaşayan tüm Yozgatlı ve Yozgat sevdalılarının üye olacağı hizmet vereceği bir ocaktır.Birlikte değerlerimizi yaşatacağız bir ocağımız olacaktır, bu kapı Vatana Bayrağa manevi inançlarına ters düşmeyen herkese açık olacaktır. Bu sebeple gün birlik günü çevremizde tanıdık eş dost herkesi derneğimizin çalışmalarına davet ediyoruz, Gurbet elde yaşayan hemşehrilerimizin ve vatandaşlarımızın Mübarek Kurban bayramlarını can gönülden Tebrik ediyorum" dedi. -SM- (HABER MERKEZİ)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft