• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,67
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2073533,01

AMATÖR MAÇLAR OYNANSIN İSYANI

AMATÖR MAÇLAR OYNANSIN İSYANI
564 Görüntülenme
19 Eylül 2020-16:31

Yeni sezonda yine Bölgesel Amatör Lig (BAL)'de mücadele etmeye hazırlanan Talasgücü Belediyespor'da maçların oynanıp oynanmayacağının meraklı bekleyişi var. Talasgücü Belediyespor antrenörü Halil Aslan, amatör maçların oynanmaması yönünde fikir beyan edilmesine tepkili. Halil Aslan, "Amatör futbolun içindeki paydaşların tek geçim kaynağı olan futbolumuzu elimizden almayın" serzenişinde bulundu.

Talasgücü Belediyespor antrenörü Halil Aslan, "Bilindiği üzere TFF amatör ligleri vaka artışlarından ve Covid-19 test ücretlerinin amatör kulüpler tarafından karşılanamayacağı düşüncesi ile oynatmak istememektedir. Hatta Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Başkanı Ali Düşmez, 'Siz çocuğunuz olsa bu şartlarda gönderir misiniz' diye bir ifade kullanmıştır. Peki, profesyonel olarak oynayan çocuklarımıza veya teknik ve idari kadrolara bir şey olsa bunun vebalini kim ödeyecek. Burada anlamamız gereken bu virüs aşı bulunana kadar bitmeyecek. Öyle ise toplumun her kolu hayat mücadelesine devam ediyorsa amatör futbol paydaşları da hayatlarını devam ettirmek zorundalar. Bu işten evine ekmek götüren insanlar ne yapacak hiç düşünüyor muyuz acaba. Unutulmalıdır ki bu ülke çok büyük eğer haftada yaklaşık 700.000 test yapılıyorsa amatörler içinde devletimiz mutlaka bir çözüm bulur. Amatör futbolun içindeki paydaşların tek geçim kaynağı olan futbolumuzu elimizden almayın” dedi.-NG-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft