• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2097378,31

ANADOLU ENGELLİLER DERNEĞİNDEN ÇAĞAN’A ZİYARET

ANADOLU ENGELLİLER DERNEĞİNDEN ÇAĞAN’A ZİYARET
669 Görüntülenme
19 Ekim 2021-11:08

ANADOLU ENGELLİLER DERNEĞİNDEN ÇAĞAN’A ZİYARET

Ziyarette, Anadolu Ortopedik Engelliler Derneği Genel Başkanı Efdal Özkartal ile birlikte Genel Sekreter Tahsin Gürbüz ve Kemal Akdoğan’da yer aldı.

Ziyarette konuşan Anadolu Ortopedik Engelliler Derneği Genel Başkanı Efdal Özkartal, “Dernek yönetimi olarak bizler de yeni yönetimiz. Bu kapsamda sizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. İnşallah hayırlı çalışmalarınız olur. STK’lar hep birlikte anlam ifade ediyoruz. Dolayısıyla hepimize hayırlı olsun. Şahsım ve camiamız adına teşekkür ediyoruz” dedi.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan ise, dernek yöneticilerini ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizlerde bundan sonraki süreçte ne gibi ortak çalıymalar yaparızın gayreti içerisinde olacağız. STK’lar Kayseri için çok değerli ve önemli. “Tek Taşla Duvar Olmaz” mantığı ile hareket edeceğiz. Bu anlamda ziyaretinizden dolayı hem şahsınıza hem de yönetim kurulunuza teşekkür ediyorum” dedi.-ED-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft