• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,49
  • EURO
    34,65
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2094049,28

ANBAR’DA İHTİYAÇLAR TESPİT EDİLDİ, PAZARTESİ ÇALIŞMA BAŞLAYACAK

ANBAR’DA İHTİYAÇLAR TESPİT EDİLDİ, PAZARTESİ ÇALIŞMA BAŞLAYACAK
469 Görüntülenme
23 Ekim 2020-18:37

Tespit çalışması yapılan alanlarda sonbahar temizliği başlayacağını söyleyen Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Bugün Anbar Mahallemizdeyiz. Sabah erken saatlerde geldik ihtiyaçları belirledik. Belediye ekiplerimizle, kaldırım, yol, yeşil alan ve parklarda bakım, budama, yabani ot alımı, ilaçlama, gübreleme, temizlik, sulama gibi birçok çalışma gerçekleştireceğiz.Saha çalışmalarımız başlayacak. Anbar Mahallemizde hızlı bir yapılaşma meydana geldi. Anbar’ın birinci etap Kentsel Dönüşüm çalışması tamamlandı. Şuan için ikinci etabı tamamlarsak burada güzel bir mahalle ortaya çıkacak. Özellikle burada açılması gereken iki yol var. Onlarıda yaparak çalışmaya başlayacağız.” dedi.

AnbarMahalle Muhtarı Mustafa Bayram ise, “Anbar’ımıza çok güzel hizmetler yapılıyor. Mustafa Başkanımıza çok teşekkür ederim. Yapılan yeni hizmetler sayesinde mahallemize gelişecek, değişecek.” diye konuştu. -GA-(MELİKGAZİ BELEDİYESİ) 

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft