• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,48
  • EURO
    34,76
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2081364,39

ANKARA YENİFAKILI DERNEĞİ’NDEN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ

 ANKARA YENİFAKILI DERNEĞİ’NDEN  GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ
1123 Görüntülenme
20 Nisan 2022-12:16

ANKARA YENİFAKILI DERNEĞİ’NDEN  GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ

Ankara Yenifakılı İlçesi ve Çevre Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından ramazan ayında geleneksel olarak düzenlenen iftar programı, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Ankara Yenifakılı İlçesi ve Çevre Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen iftar yemeğine, Enerji ve Tabji Kaynaklar Önceki Bakanı Ak Parti Milletvekili Taner Yıldız Ak Parti Yozgat Milletkili Yusuf  Başer, MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, İyi Parti Ankara Milletvekili ve aynı zamanda yenifakılılı olan Ayhan Altıntaş, Tarım Orman Eski Bakanı Lütfullah Kayalar, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ve dernek üyeleri katıldı.

Ankara Yenifakılı İlçesi ve Çevre Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan İler, etkinliğe katılan hemşehrileri ve protokol üyelerine teşekkür ederek, “Geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğinin cok uve bereketini yaşıyoruz. Düzenlediğimiz bu ve benzeri sosyal içerikli etkinliklerle hemşehrilerimiz arasındaki yardımlaşma ve dayanışma ruhu daha da pekişiyor. Programın düzenlenmesine katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi. (AY) HABER MERKEZİ

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft