Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,38
  • EURO
    34,94
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2293756,99
Gazete Reklamları

ASİSGUARD VE ASPİLSAN VİTES YÜKSELTİYOR

ASİSGUARD VE ASPİLSAN VİTES YÜKSELTİYOR
458 Görüntülenme
17 Aralık 2021-14:30

ASİSGUARD VE ASPİLSAN VİTES YÜKSELTİYOR

SAHA EXPO’da MOU imzalayan Savunma Sanayinin öncü kuruluşları ASPİLSAN ve ASİSGUARD altıncısı düzenlenenPil Teknolojileri Çalıştayı’nda da bir araya geldi.

SAHA EXPO’da atılan imzaların ardından, ortaklıklarını bir adım daha ileriye götüren ASPİLSAN ve ASİSGUARD, Batarya Yönetim Sistemleri (BYS) ve Güç Dağıtım Sistemleri konu başlıkları altında çalışma kararı aldı.

Anlaşmaya kurumları adına imza atanASPİLSAN Enerji Genel Müdürü Ferhat ÖZSOY ve ASİSGUARD Genel Müdürü M. Barış Düzgünatılan imzaların ardından ortak bir açıklama yaptı.

İmza töreni sonrasında açıklama yapan ASPİLSAN Enerji Genel Müdürü Ferhat Özsoy, ”Savunma ve kamu güvenliği teknolojilerine yönelik faaliyetlerini öz kaynaklarıyla geliştiren, yüzde yüz yerli sermayeye sahip bir Türk firması olan ASİSGUARD ile imzaladığımız iş birliği anlaşması sonrasında birlikte başarılı çalışmalara imza atacağımıza şüphemiz yoktur.Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı şirketlerinden biri olan ASPİLSAN Enerji olarak ASİSGUARD ile Batarya Yönetim Sistemi, Güç Dağıtım Sistemleri gibi teknolojilerin faaliyet ve ilgi alanlarında yürütmeyi planladığımız projelerde çalışıyor olacağız. Bu kapsamda ülke ekonomisine hizmet ederek endüstrimizin gelişimine destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Stratejik İş Birliği Sözleşmesi hakkında gazetecilere bilgi veren ASİSGUARD Genel Müdürü M. Barış Düzgün, “Türkiye’nin Savunma Sanayi için fedakârca çalışan ve önemli sanayi kuruluşlarından olan ASPİLSAN ile birlikte çalışacak olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz.  Sn. Ferhat Özsoy’un nezdinde ASPİLSAN ve tüm çalışanlarına bu zamana kadar ki değerli katkılarından ötürü teşekkür ediyoruz. SAHA EXPO’da atılan imzanın arkasından yapılan çalışmalar bizi bir adım daha ileri götürdü. Birlikte çalışılacak alanları belirledik. Batarya yönetim sistemleri (BYS) ve güç dağıtım sistemleri konu başlıkları altında ASPİLSAN, ASİSGUARD ile çalışmayı seçti. Bundan sonra iş birliğimiz güçlenerek devam edecek” dedi.-ED-(TEKNOPARK)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft