• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2097378,31

ATİBA HUTCHİNSON'IN SÖZLEŞMESİNİ UZATTI

ATİBA HUTCHİNSON'IN SÖZLEŞMESİNİ UZATTI
539 Görüntülenme
17 Ağustos 2020-15:10

Beşiktaş, 37 yaşındaki Kanadalı futbolcusu Atiba Hutchinson'ın sözleşmesini 1 yıl uzattığını duyurdu.

Siyah-beyazlıların tecrübeli futbolcuyla sözleşme yenileme haberi, kulübün sosyal medya hesabından, "Sevenler ayrılır mı söyle..." mesajıyla paylaşıldı.

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada ise, "2013 yılından beri futbol A takımımızın formasını başarıyla giyen tecrübeli oyuncumuz Atiba Hutchinson ile 1 yıllık yeni sözleşme imzalanmıştır. 2020-21 sezonunda formamızı giyecek olan Atiba Hutchinson'a başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Atiba'dan paylaşım

Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan 37 yaşındaki tecrübeli futbolcu, "Anlaşma tamam. Bu mükemmel kulüpte bir sezon daha oynayacağım için çok mutluyum. Her şey için teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

PAOK maçını "dört gözle" bekliyor

Beşiktaş'ın sözleşmesini uzattığı 37 yaşındaki Kanadalı oyuncusu Atiba Hutchinson, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Yunanistan ekibi PAOK'la yapacakları maçı sabırsızlıkla beklediğini söyledi.

Siyah-beyazlıların 1 yıllık sözleşme yenilediği tecrübeli oyuncu, PAOK eşleşmesiyle ilgili, "Dört gözle beklediğimiz bir maç. PAOK bizim için iyi bir eşleşme. İyi çalışıyoruz. PAOK maçına kadar hazır olacağız. Bu turu geçmeyi istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"Tekrar burada, sahada arkadaşlarımla olmak güzel" diyen tecrübeli oyuncu, "Birkaç antrenman kaçırdım ama şimdi buradayım. Gelecek bize ne getirecekse ona hazırlanıyoruz. Gelecek hakkında çok olumluyuz." değerlendirmesinde bulundu.

Taraftarlara kendisine verilen destek nedeniyle teşekkür eden Hutchinson, "Beni ne kadar çok sevdiklerini biliyorum. Duygularımız karşılıklı. Umarım bu sene onların istediği gibi başarılı geçer." şeklinde konuştu.-NG-(AA)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft