Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,38
  • EURO
    34,94
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2293756,99
Gazete Reklamları

BAŞAKPINAR’DA ÇOK YÖNLÜ ÇALIŞMA

BAŞAKPINAR’DA ÇOK YÖNLÜ ÇALIŞMA
605 Görüntülenme
28 Nisan 2021-13:46

BAŞAKPINAR’DA ÇOK YÖNLÜ ÇALIŞMA

Bölgede incelemelerde bulunan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Pandemiye rağmen çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Talas Belediyesi, bir yandan yeni park yapımı ve ağaçlandırma faaliyetlerini sürdürürken diğer yandan kaldırım ve yol çalışmalarıyla da ilçenin her noktasına dokunmayı sürdürüyor. Bu kapsamda Başakpınar Mahallesi Kooperatif Evleri bölgesinde yol ve kaldırım çalışmaları yapılacak. 6 kilometrelik yol boyunca kilitli parke çalışmasının yanında sokak aydınlatmaları ve çocuk oyun alanları da yenilenecek.

Bölgede incelemelerde bulunan Başkan Yalçın, “Başakpınar Mahallemizin yeni yerleşim yeri olan Kooperatif Evleri bölgesindeyiz. Kooperatif Evleri, yeni yapılanmanın olduğu bir yer. Bu yıl burada bir atak başlatıp 6 kilometre uzunluğundaki sokak ve cadde üzerinde kilitli parke ve kaldırım çalışmaları yapacağız. Aynı zamanda sokak aydınlatmaları ile park ve bahçelerde çocuk oyun gruplarını yenileyeceğiz. Bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızı memnun edecek bir çalışma ortaya koyacağız inşallah. Şimdiden hayırlı olsun.” diye konuştu.-ED-(TALAS BELEDİYESİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft