• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,55
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2162013,82

“BASALİCA TASI GÜMÜŞTEN” KEÇİÖREN’DE SAHNELENECEK

“BASALİCA TASI GÜMÜŞTEN” KEÇİÖREN’DE SAHNELENECEK
695 Görüntülenme
02 Mart 2022-14:41

“BASALİCA TASI GÜMÜŞTEN” KEÇİÖREN’DE SAHNELENECEK

Yozgat Sanat Tiyatrosu tarafından hazırlanan ve Sarıkaya’da bulunan tarihi Roma Hamamı’ndan esinlenerek hazırlanan ‘Basalica Tası Gümüşten’ isimli oyun bu kez Ankara’da gösterime girecek. Oyunda SMA Hastası Elsem Fatma için de yardım çalışması yapılacak.

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel ile Sarıkaya Köy Derneklerinin girişimi sonucu Basalica Tası Gümüşten isimli oyun Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ev sahipliğinde sergilenecek.

Daha önce Yozgat’ta sahnelenen ve büyük beğeni toplayan Yozgat Sanat Tiyatrosu oyunu, Ankara’da hem Yozgat’ı tarihi dokusu ile tanıtacak hem de tiyatro severlerle buluşacak.

5 Mart Cumartesi günü saat 19.00’da Yunus Emre Kültür Merkezi Keçiören Ankara’da sahnelenecek olan oyuna Yozgatlılar’ın da yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Sarıkaya Derkaplancı Köyü Derneği Başkanı Adnan Yılmaz ve Erbek Köyü Derneği Aydın Yılmazer, Keçiören Kaymakamı Mehmet Akçay’ı ziyaret ederek, oyuna davet etti.

Yılmaz ve Yılmazer, tüm Yozgatlılar’ı ve Ankaralılar’ı oyunu izlemeye davet ederek; “Sarıkaya’mızda bulunan tarihi Roma Hamamı’nın konu edildiği oyun hem tanıtıma ciddi katkı sağlayacak hem de Eslem Fatma için ciddi bir yardım organizasyonuna da vesile olacak. Şimdiden emeği bulunanlara teşekkür ediyorum” dedi.

Yozgat Sanat Tiyatrosu tarafından sahnelenen Basalica Tası Gümüşten isimli tiyatro oyunu,  Sarıkaya’da bulunan tarihi Roma Hamamı’nın şifalı suyunun komedi türünde ele alındığı bir oyun. Yozgat’ta sahnelenen oyun tiyatro severlerden büyük beğeni topladı.-ED-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft