Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,28
  • EURO
    34,95
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2227374,97
Gazete Reklamları

BAŞKAN ADAYI GAVURGACI’DAN BAŞKAN ÇAĞAN’A ZİYARET

BAŞKAN ADAYI GAVURGACI’DAN BAŞKAN ÇAĞAN’A ZİYARET
726 Görüntülenme
25 Kasım 2021-10:49

BAŞKAN ADAYI GAVURGACI’DAN BAŞKAN ÇAĞAN’A ZİYARET

Terziler Konfeksiyoncular Odası Başkan Adayı Mehmet Gavurgacı ile yol arkadaşları Şuayip Avcı, Hacı Hasan Güçlü, Mehmet Çekiç ve Mehmet Arın,  Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanlığına seçilen Deniz Çağan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Terziler Konfeksiyoncular Odası başkan Adayı Mehmet Gavurgacı, “Göreviniz hayırlı olsun başkanım. Şubat ayında kongremiz olacak. Bizlerde Terziler Konfeksiyoncular Odası başkan Adayı olduk. Desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanlığına seçilen Deniz Çağan, “Şubat ayının 3’ünde yapacağınız seçimlerin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu noktada bizler için ziyaretiniz önemli. Başkan adayı olarak sizde Yozgatlısınız, hemşehrimizsiniz. Hiçbir zaman ayrıştırmadan, ötekileştirmeden çalışmalar yapmamız gerektiğini biliyoruz. Yönetime adaylardan tek sizin Yozgatlı olmanız diğer arkadaşların farklı yerlerden olması da bizleri mutlu etti. Sizlere başarılar diliyorum, ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.-ED-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft