Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,28
  • EURO
    34,95
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2227374,97
Gazete Reklamları

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ: "HAREKETLİLİĞİ AZALTMAK ZORUNDAYIZ”

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ: "HAREKETLİLİĞİ AZALTMAK ZORUNDAYIZ”
504 Görüntülenme
26 Kasım 2020-15:52

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, KOVİD-19 salgını ile mücadelede herkesin ortak hassasiyet göstermesi gerektiğini belirterek, “Yaşam alanlarında ve AVM’lerde hareketliliği azaltmak zorundayız” dedi.

Başkan Büyükkılıç, Vali Şehmus Günaydın başkanlığında toplanan İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu Toplantısı’na katıldı. KOVİD-19 süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Büyükkılıç, ülke genelinde olduğu gibi Kayseri’de de vakaların artış gösterdiği gerçeğinden hareketle her zamankinden daha fazla “dayanışma içerisinde” mücadele gösterilmesi gerektiğine işaret etti. Şehirde tüm kamu kurumlarının mücadele içinde olduğunu ve yerel yönetimler olarak kendilerinin de tüm imkanlarını seferber ederek bu mücadeleye destek verdiğini anlatan Başkan Büyükkılıç, yapılan tüm uyarılara ve denetimlere rağmen vatandaş hareketliliğinin sürdüğünü üzülerek gözlemlediklerini ifade etti.

“Yaşam alanlarında ve AVM’lerde hareketliliği azaltmak zorundayız” diye Başkan Büyükkılıç, şöyle devam etti: “Yerel yönetimler olarak elimizden geleni yapacağız. Ancak vatandaşlarımızın da bu süreçte çok dikkatli davranması gerekiyor. Kurallara hep beraber uyalım. Daha dikkatli olmamız lazım. Maske, mesafe ve temizlik konusu hayatımızın artık bir parçası, ona göre davranalım. Tüm yaşam alanlarında gerekli hassasiyeti göstermemiz gerekiyor. İnanarak, hep birlikte ortak mücadele hassasiyeti göstererek, yeniden tırmanışa geçen tabloyu tersine çevirebiliriz.” Başkan Büyükkılıç, kurul toplantısının devamında, Vali Şehmus Günaydın ile birlikte İl Hıfzıssıhha Kurulu üyeleri ile pandemi mücadelesine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.-ED-(BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft