• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,49
  • EURO
    34,65
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2094049,28

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’A TOMARZA BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN’DEN PANKARTLI TEŞEKKÜR

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’A TOMARZA BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN’DEN PANKARTLI TEŞEKKÜR
512 Görüntülenme
04 Şubat 2022-13:56

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’A TOMARZA BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN’DEN PANKARTLI TEŞEKKÜR

Başkan Büyükkılıç, göreve geldiği ilk günden itibaren hiçbir ilçeyi diğerinden ayırt etmeden 16 ilçe belediyesi ile koordineli bir şekilde tüm ilçelerin ve mahallerin her türlü ihtiyacına ve talebine cevap vermek üzere çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Büyükkılıç, 2021 yılında 16 ilçeye 80 kez ziyaret gerçekleştiren ve ilçelerde belediye başkanları ile birlikte 714 muhtar ile tek tek görüşerek taleplerini bizzat dinledi. Bu kapsamda Başkan Büyükkılıç’ın talimatlarıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından her ilçede olduğu gibi Tomarza’da da altyapı, yol, sosyal belediyecilik alanları gibi birçok konuda yatırım gerçekleştirildi.

Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin, ilçeye yapılan yatırım ve hizmetlerden dolayı, pankartlarla Başkan Büyükkılıç’a teşekkür etti.

Şahin, ilçede bulunan üst geçitlere astırdığı pankartlarda, ‘Tomarza’mıza vermiş olduğu desteklerden dolayı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Memduh Büyükkılıç’a Tomarza’mız adına teşekkür ederim’ ifadeleriyle Başkan Büyükkılıç’a teşekkürlerini iletti.-ED-(BSB)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft