Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,38
  • EURO
    34,94
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2293756,99
Gazete Reklamları

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’IN İNCELEME VE ZİYARETLERİ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’IN İNCELEME VE ZİYARETLERİ
653 Görüntülenme
04 Nisan 2021-14:56

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’IN İNCELEME VE ZİYARETLERİ

İnceleme ve ziyaretlere AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile birlikte AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış da katıldı.

Ziyaretlerine önce Erciyes Üniversitesi Çocuk Hematoloji-Onkoloji ve Kemik iliği Nakli Hastanesi’nin (KANKA) inşaatını gezerek başlayan ve inşaat hakkında bilgi alan Başkan Büyükkılıç, Çocuk Hastanesi’nin dünyanın sayılı ve etkili merkezlerinden biri olacağını ifade ederek, “Yapımında emeği geçenlere ve şehrimizdeki çalışmalarda her zaman katkı sağlayan hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“İNŞALLAH AŞI ÇALIŞMASI KISA SÜREDE BİTECEK”

Özhaseki ve Büyükkılıç beraberindekilerle birlikte daha sonra Erciyes Üniversitesi’ne giderek, Kovid-19 aşısı için çalışmalarını sürdüren Prof. Dr. Aykut Özdarendeli’yi ve Erciyes Üniversitesi Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. H. Kutay Taşdemir’i ziyaret etti. Ziyarette aşı çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiğini dile getiren Başkan Büyükkılıç, “İnşallah çalışmalar mümkün olan en kısa sürede bitecek ve tüm izinler alınarak, yerli aşıda aşılama işlemine geçeceğiz” diye konuştu.

Erciyes Üniversitesi’ne Aşı Araştırma, Geliştirme ve Uygulama Merkezi de yapılacağını söyleyen Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi’ne ve ülkeye hayırlı olması temennisinde bulundu. -GA-(BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ) 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft