• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,54
  • EURO
    34,91
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2106986,88

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ'TAN KAYSERİSPOR'A ZİYARET

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ'TAN KAYSERİSPOR'A ZİYARET
553 Görüntülenme
25 Eylül 2020-17:48

Kulüp tesislerinde gerçekleşen ziyarette Büyükkılıç, Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ve Teknik Direktör Bayram Bektaş ile bir süre görüştü.

Büyükkılıç, burada yaptığı konuşmada,  Kayserispor'un yarın oynanacak maçtan iyi sonuçla ayrılacağına yürekten inandığını dile getirerek, takıma başarı diledi.

Kayserispor'un Kayseri'nin en önemli markası olduğunu vurgulayan Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Kayserispor olmazsa olmazımız. Sağ olsun gerek iş hayatında, gerekse yönettiği süreç içerisinde başarılı olarak gerçekten kamuoyunda yer edinen Berna başkanımızın ve ekibinin başarılarının devamını diliyoruz. İnşallah Kayserisporumuz’a her zaman olduğu gibi desteklerimizi sürdüreceğimizi her zaman yanlarında olduğumuzu da paylaşmak istiyorum. Yarın Erzurumspor ile olan maçımızda da inşallah başarılar diliyorum. Cenabı Allah mahcup etmesin diyorum. Birliğimiz, beraberliğimiz, dayanışmamız, berekete vesile olacak. Değerli başkanımıza böyle zor bir görevi yüklendiği için özellikle teşekkür ediyorum."

Başkan Büyükkılıç’a ziyareti dolayısıyla teşekkür eden Gözbaşı da "Ziyaretin bugün olması çok anlamlı, biliyorsunuz yarın maçımız var. Heyecanlıyız. Tam da yeni antrenmanımız bitti. Tatlılar gelmiş, başkanımız tatlı tavsiyelerle motive edecektir. Bizim için bu tip ziyaretler önemli, camiamızın yalnız olmadığının göstergesi. Başkan olduğum günden beri kriz yönetmeye çalışıyoruz. Çok şükür ligden düşmedik. Tekrar Süper Lig'de mücadele ediyoruz." ifadelerini kullandı.-NG-(AA)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft