Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,28
  • EURO
    34,95
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2227374,97
Gazete Reklamları

BAŞKAN MUSTAFA YALÇIN’DAN DENİZ ÇAĞAN’A TEBRİK ZİYARETİ

BAŞKAN MUSTAFA YALÇIN’DAN DENİZ ÇAĞAN’A TEBRİK ZİYARETİ
751 Görüntülenme
12 Ekim 2021-11:19

BAŞKAN MUSTAFA YALÇIN’DAN DENİZ ÇAĞAN’A TEBRİK ZİYARETİ

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan’ı ziyaretinde Başkan Yardımcısı Ersan Dağdeviren ve Genel Sayman Koray Can’da yer aldı.

Ziyarette konuşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu’nun kendileri için önemli olduğunu belirterek, “Çok uzun süredir Kayseri’de görev yaptığım için dirsek temasında olduk. Deniz Çağan ve ekibinin yeniden Bismillah deyip hem Yozgat’a hem Kayseri’deki Yozgatlılara hizmet etmesi noktasındaki ümitlerimiz son derece açık. Her zaman destek olacağımızı belirtmek istiyoruz. Yozgat ve Kayseri iç içe geçmiş iki şehir ama kendi kültürümüzü daha yüksek ve ileri noktalara gelmesi de bizim arzumuzdu. Deniz Çağan ve ekibinin bu noktada başarıdan başarıya koşacağına inanıyorum. Şimdiden başarılarının devamını diliyorum. İnşallah Yozgat sürmelisinden başlayan projeler akını olur, bizde katkı koymaya devam ederiz” dedi.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan ise, Başkan Yalçın’ın ziyaretlerinden dolayı onure olduklarını vurgulayarak, “Sizlerle çok eskiye dayanan tanışıklığımız ve Kayseri’de uzun yıllar hizmet etmenizden dolayı sizleri çok yakından tanıyoruz. Sivil Toplum Kuruluşlarına dernek ve odalara desteklerinizi biliyoruz. Sayın Özhaseki Başkan’ın önderliğinde çok uzun yıllar bu değerlere önem verdiniz. Bu günde Talas Belediye Başkanı olarak aynı hassasiyeti gösteriyorsunuz. İnşallah bizlerde önümüzdeki süreçte yapacağımız çalışmalarda illaki sizin fikirlerinizden ve desteklerinizden faydalanacağız. Önemli olan istişare ve istihare. Önümüzdeki süreçte neler yapabileceğimizi, sizlerle istişare ederek yol haritasını belirlemek istiyoruz. Ziyaretlerinizden dolayı da bir kez daha yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyoruz” dedi.-ED-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft