• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,52
  • EURO
    34,64
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2166401,32

BAŞKAN ÖZDOĞAN’DAN KORONAVİRÜS DENETİMİ

BAŞKAN ÖZDOĞAN’DAN KORONAVİRÜS DENETİMİ
607 Görüntülenme
08 Kasım 2020-15:34

COVID-19 salgını ile mücadele kapsamında ilçe halkını ve esnafı ziyaret eden Başkan Özdoğan, Zabıta Müdürü Naci Kış ile birlikte maske, mesafe ve hijyen denetimi yaptı.

Esnaflarla sohbet eden Başkan Özdoğan, ilçe halkının kurallara riayet ettiğini belirtti.

Hacılar ilçe sınırları içerisinde COVID-19 pandemisine yönelik tedbirlerin sık sık sürdüğünü belirten Başkan Özdoğan şöyle konuştu:  "İçişleri Bakanlığımızın genelgesi kapsamında ilçemizde maske, mesafe ve hijyen denetimimizi gerçekleştirdik. Denetimlerde esnafımızı da ziyaret ederek dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunduk. İlçemizde yaptığımız denetimde vatandaşların ve esnafların kuralara uyduğunu gördük. Özellikle maskelerin her zaman takılı olması bizleri memnun etti" dedi.

Başkan Özdoğan ayrıca "Gıda sektöründeki esnaflarımızın da hijyen kurallarına uyması bizleri ayrıca mutlu etti" dedi.  Başkan Özdoğan esnafa ve vatandaşa yaklaşan kış öncesinde yaptığı hatırlatmada maske mesafe ve temizlik kurallarına uyulmasını istedi. -GA-(HACILAR BELEDİYESİ) 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft