• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,54
  • EURO
    34,91
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2106986,88

BAŞKAN ÖZTÜRK ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINI PAYLAŞTI

BAŞKAN ÖZTÜRK ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINI PAYLAŞTI
409 Görüntülenme
21 Ocak 2022-13:23

BAŞKAN ÖZTÜRK ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINI PAYLAŞTI

Başkan Esat Öztürk, Yahyalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kafalı ile birlikte Yahyalı Şehit İsmail Mavitaş Anaokulu ve Yahyalı Namık Kemal İlkokulu’nda öğrenim gören öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

Şehit İsmail Mavitaş Anaokulundaki karne dağıtımı sırasında öğrencilere ve velilere konuşan Başkan Öztürk “Rabbim hiçbirimize evlat acısı yaşatmasın. Her zaman onların mutlu anlarını bizlere yaşatsın. Belediye olarak Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte hareket ediyoruz. Okullarımızda herhangi bir sıkıntı olduğu zaman göreve hazır olduğumuzu buradan bir kez daha belirtmek istiyorum. Okulumuza doğalgaz hattı çekilmediğini biliyorum. İnşallah 2022 yılının ikinci yarısında bu konuyu çözüme kavuşturmak istiyoruz. Bu müjdeyi de sizlerle paylaşmak istiyorum. Belediyecilikte ilçenize ilgi gösterirseniz o ilçe sizindir. Ebeveyn olarak çocuklarınıza ile ilgileniyorsanız o çocuk sizindir. Bu yavrular bizim geleceğimiz. İlginizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Eğitimde 4 şey başarıyı getirir. Ananın ketesi, hocanın nefesi, babanın kesesi ve öğrencinin hevesi. İnşallah yavrularımızın hep başarılarını görürüz.” diye konuştu.

Neşeli anların yaşandığı karne dağıtım törenlerinde öğrencileri tek tek tebrik eden Başkan Esat Öztürk, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.-ED-(YAHYALI BEL)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft