• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,67
  • GRAM ALTIN
    2486,64
  • ÇEYREK ALTIN
    4090,80
  • BITCOIN
    2073533,01

BAŞKAN YALÇIN’DAN HASTA ÇOCUKLARA SÜRPRİZ

BAŞKAN YALÇIN’DAN HASTA ÇOCUKLARA SÜRPRİZ
616 Görüntülenme
22 Nisan 2021-15:16

BAŞKAN YALÇIN’DAN HASTA ÇOCUKLARA SÜRPRİZ

Başkan Yalçın’ın ziyaretinde ERÜ Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Kutay Taşdemir ve hastanedeki görevliler eşlik etti.

Hastanenin çeşitli bölümlerinde yatarak tedavi gören çocukları odalarında ziyaret eden Başkan Yalçın ve beraberindekiler çeşitli hediyeler vererek ailelere geçmiş olsun dileklerini iletti.

Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Yalçın, hem kendilerine hem de ailelerine moral verip sağlıklı günler temennisinde bulundu.

Başkan Yalçın’ın ziyareti sırasında tedavi gören küçük bir kız çocuğunun sempatik tavırları odadakileri gülümsetti. Bir başka çocuk ise ziyarete gelen heyete tabletine daha önce kaydettiği 23 Nisan şiirini dinletti.

Başkan Yalçın ziyaretin sonunda hastane yönetimine teşekkür ederek, “Sağ olun sizler dünyadaki tıbbi teknolojik hangi gelişme varsa burada hasta yavrularımızın tedavisi için kullanıyorsunuz. Bu pandemi döneminde çocukların sağlığı için elinizden gelen gayreti fazlasıyla gösteriyorsunuz. Allah devlete zeval vermesin. Sizlere kolaylıklar, hasta yavrularımıza acil şifalar diliyorum.” dedi.-ED-(TALAS BELEDİYESİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft