• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,67
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2073533,01

BAŞKAN YALÇIN'DAN KONYALI GENÇLERE TEBRİK

BAŞKAN YALÇIN'DAN KONYALI GENÇLERE TEBRİK
540 Görüntülenme
05 Aralık 2020-10:15

Sosyal medyada tıklanma rekorları kıran görüntülerdeki Murat Seyit Kağnıcıoğlu, Nurullah Yıldız, Hasan Hüseyin Karaoğlu, Can Çetin, Mehmet Öz ve Furkan Şaban Sarı ile telekonferans yöntemiyle sohbet eden Başkan Yalçın, “Herkesin bir hobisi olmalı. Sizinki de astronomi olsun. Avrupa ve Amerika’daki gençlerle yarışabilmemiz için sizler astronomiyi çok iyi öğrenin. Sizin ufkunuz güzel şeyleri ortaya çıkarmaya vesile olacaktır. Türk gençleri çok zekidir. Devletimiz de büyük bir devlet okuyanın elinden tutar. İnşallah her biriniz NASA’da ya da, bizim Türkiye’deki yerli ve milli havacılıkta önemli görevlerde yer alırsınız.” dedi.

Başkan Yalçın, Konyalı gençleri ilerleyen zamanlarda Erciyes’te kayak yapmaya davet ederek, birlikte astronomi sohbeti ile kendilerine astronomiyle ilgili isteklerini temin etme sözü verdi.

Gençler de Başkan Yalçın ile görüşmekten duydukları memnuniyeti ifade ederek, “Size çok teşekkür ediyoruz. Bizimle ilgilendiniz. İnşallah sizinle yakın zamanda görüşürüz. Görevinizde başarılar diliyoruz.” diye konuştu.-ED-(TALAS BELEDİYESİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft