Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,38
  • EURO
    34,94
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2293756,99
Gazete Reklamları

BAYDEBİR YÖNETİMİ VİYANA’DA

1057 Görüntülenme
22 Temmuz 2020-16:22

DUYKON Almanya teşkilatlanma başkanı aynı zamanda Münich ve çevresi Yozgatlılar dernekler birliğinin başkanı Levent Gülten ile Hakan Çölkusu Avusturya'nın başkenti Viyana Yozgatlılar Federasyonunu ziyaret ederek, Viyana Yozgatlılar  dernek başkanı İsmail Orhan ve Avusturya Yozgatlılar FEDERASYONU genel başkanı İbrahim Orhan ile biraraya geldi.

Ziyarette konuşan Avusturya Yozgatlılar FEDERASYONU genel başkanı İbrahim Orhan, koronavirüs sürecinin hizmetlerini sekteye uğrattığını belirterek, İnşaallah izin sonrası kültürel, spor  ve insanı ilişkilerdeki hizmetlerimizi sıkı bir şekilde sürdüreceğiz. Federasyon olarak Avusturya ve Türkümüzdeki hemşehrilerimizin sorunlarıyla yakından ilgilenip çözümler bulmaya calışacağız izine giden hemşehrilerimize hayırlı yolculuklar diliyorum" dedi.

BayDeBir Başkanı Levent Gülten'de Almanya daki teşkilatlanmada sona gelindiğini dile getirerek, misafirperverliklerinden dolayı Viyana Yozgatlılar  dernek başkanı İsmail Orhan ve Avusturya Yozgatlılar FEDERASYONU genel başkanı İbrahim Orhan’a teşekkür etti.-SM- (HABER MERKEZİ)

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft