• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2097378,31

BAYERN YOZGATLI DERNEKLER BİRLİĞİ

1081 Görüntülenme
22 Temmuz 2020-16:57

Almanya başta olmak üzere avrupanın birçok ülkesinde Yozgatlılar arasındaki birlik ve beraberliği oluşturmak adına yola çıkan Dünya yozgatlılar konfederasyonu, ülkeler bazındaki yapılanmasını sürdürüyor. DUYKON çatısı altında hizmet verecek olan ve yaklaşık 1 yıl önce kurularak çalışmalarına başlayan Bayern Yozgatlı Dernekler Birliği mahkeme ve noter kararı ile resmi olarak tescillenmesinin ardından yönetim kurulu oluşturarak resmen çalışmalarına başlamış oldu. Dernek yöneticileri ilk resmi toplantılarını Limes Backshop'ta yaptı. Yapılan toplantıda Bayern Yozgatlı Dernekler Birliğinin yönetim kurulu oluşturuldu.

Levent Gülten başkanlığında oluşturulan yönetim kurulunda şu isimler yer aldı.

2 başkan Hacı Böyükbas, Teşkilatlanma başkanı Dagaslan Kılıçaslan, Sekreter Şükrü Uçar, Muhasebe Erol Böyükbaş ile Yönetim üyeleri Serkan Gülten ve Uğur Özdemir.Almanyanın farklı eyaletlerinde de örgütlenen birlik temsilci atamalarını da gerçekleştirdi.Yusuf Cetin Hakan Çölkuşu Ali Akçe Mustafa Çelik ve Halit Köklü’de eyaletlere temsilci olarak atandı.-SM-(HABER MERKEZİ)

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft