• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,42
  • EURO
    34,45
  • GRAM ALTIN
    2448,14
  • ÇEYREK ALTIN
    4027,89
  • BITCOIN
    2053764,31

BBP HACILAR İLÇE BAŞKANI’NDAN ÇAĞAN’A ZİYARET

BBP HACILAR İLÇE BAŞKANI’NDAN ÇAĞAN’A ZİYARET
776 Görüntülenme
11 Ağustos 2021-13:55

BBP HACILAR İLÇE BAŞKANI’NDAN ÇAĞAN’A ZİYARET

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu’nda yapılan olağan genel kurulda Federasyonu başkanlığına seçilen Çağan Medya (Kanal 38 – TV 38) Genel Müdürü Deniz Çağan’a tebrik ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Büyük Birlik Partisi Hacılar İlçe Başkanı Musa Çevrim, Federasyon Başkanı Deniz Çağan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek tebrik etti.

Ziyarette başkan yardımcısı Ersan Dağdeviren, genel sayman Koray Can ve yönetim kurulu üyesi Dr. Emrullah Doğan yer aldı.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan, ziyarette yaptığı konuşmasında “Kayseri’nin her yerinde çok sayıda Yozgatlı odluğunu biliyoruz. Hacılar’da da nüfusa göre Yozgatlı hemşehrilerimizin olduğunun bilinci altındayız. Bizlerde önümüzdeki süreçlerde dizlerden bu bilgiler alarak onlara ulaşmanın gayretinde olacağız. Sizlere de siyasi anlamda çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Büyük Birlik Partisi Hacılar İlçe Başkanı Musa Çevrim, “Göreviniz hayırlı olsun ve nice nice hizmetler nasip etsin. Bizim için, ülke için taş üstüne taş koymak isteyenin Allah yardımcısı olsun. Bizler her daim maddi ve manevi olarak elimizden geleni yaparız. Arkanızdayız. Kayseri’ye ekonomik, ticari katkı sağlayan şehirlerden birisi de Yozgat’tır. Tekrardan göreviniz hayırlı olsun” diye konuştu. -GA-(HABER MERKEZİ)

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft