• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,45
  • EURO
    34,63
  • GRAM ALTIN
    2486,64
  • ÇEYREK ALTIN
    4090,80
  • BITCOIN
    1992565,45

BEDİR'DEN TOKAT GİBİ CEVAP

BEDİR'DEN TOKAT GİBİ CEVAP
819 Görüntülenme
14 Ağustos 2020-15:01

Hes Kablo Kayserispor Kulübü eski Başkanı Erol Bedir, yazılı bir açıklama yaparak, borç miktarının genel kuruldan saklandığı yönünde yapılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etti. Başkan Bedir açıklamasında "Rakamlar, bakmak ve görmek isteyen herkesin görebileceği punto ile yazılmıştır. Saklanmak istenen şey yazılmaz" cümlesi kurdu.

Kayserispor eski Başkanı Erol Bedir, "Kulübümüzün 29 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurulu'na sunulan Yönetim ve Denetim Kurulu raporlarında kulüp borcunun 141 Milyon 218 Bin 914 TL olarak açıklandığı hususunda denetim elemanının yine kasıtlı ve taraflı olarak raporuna aldığı Denetim Kurulu raporunun bir sureti ektedir. Rapor, okuma yazması olan herhangi birisi tarafından okunduğunda görülecektir ki 2.sayfanın 9.satırında büyük harflerle kısa Vadeli Borçların 214 Milyon 499 Bin 192 TL, yine aynı raporun 10.satırında yine büyük harflerle Uzun Vadeli Borçların 826 Bin 474 TL olduğu (215 milyon 825 Bin 666 TL) yazılıdır. Bakmak ve görmek isteyen herkesin görebileceği punto ile yazılmıştır. Denetim elemanının eksik açıklandığı diğer feveran ettiği tutar kulüp kayıtlarında varolan aktif değerlerin dikkate alınması durumunda kulübün o günkü net borcudur. Türk spor camiasının lokomotif kulüpleri olan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor açıklama örnekleri en küçük bir araştırma ile hemen görülebilecektir. Bu kulüplerin borç açıklaması hep net borç ifadesini ihtiva etmektedir" cümleleri kurdu.

Başkan Bedir açıklamasında "Saklanmak istenen şey yazılmaz. Bin kişinin katıldığı genel kurulda açıkça okunan, Divan Başkanlığına sunulan ve genel kurul raporlarına yazılan, Gizli Borç Denetçinin denetlemekte görevlendirdiği son 10 yıllık faaliyetlere ilişkin bilerek ve isteyerek görmediği ve olmayan, hiç okunmamış raporlardan farklılık arzettiği için raporuna yazdığı bir ifade olabilir diye düşünülmektedir. Yönetimimiz, daha önceki dönemlerde doğru açıklanan (ilk 2 yılını denetçinin yok saydığı, gözünü kapadığı, dikkate almadığı) bilgilerden denetçiler sayesinde haberdar olunabilse idi bu şekilde yanlış yapmaz ve bilgi saklama iddiasına maruz kalmazdı" görüşünde bulundu. -GA-(KORAY ÜLGER)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft