• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,52
  • EURO
    34,64
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2166401,32

BOĞAZLIYAN BELDE VE KÖYLERİ DERNEĞİ BAŞKANI PAŞAOĞLU GÜVEN TAZELEDİ

BOĞAZLIYAN BELDE VE KÖYLERİ DERNEĞİ BAŞKANI PAŞAOĞLU GÜVEN TAZELEDİ
955 Görüntülenme
22 Mart 2021-16:17

BOĞAZLIYAN BELDE VE KÖYLERİ DERNEĞİ BAŞKANI PAŞAOĞLU GÜVEN TAZELEDİ

Boğazlılan Belde ve Köyleri Derneğinin olağan genel kurulu, dernek merkezinde gerçekleştirildi. Derneğin 2 dönemdir başkanlık görevini yürüten Mustafa Paşaoğlu’nun tek liste olarak katıldığı genel kurulda, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Genel kurulda koşnuşan Başkan Mustafa Paşaoğlu, dernek üyelerine teşekkür ederek, “Boğazlıyanlı hemşehrilerimizin sorunlarını dinlemeye ve destek olmaya, Pandemiyi bahane etmeden hemşehrilerimiz için çalışmaya gayret edeceğiz” dedi.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Mustafa Özcan ise, 2 dönemdir başkanlık görevini yürüten Paşaoğlu’na teşekkür ederek, “Bizlerde elimizden geldiğince kendisine destek verdik. Şu ana kadar yaptığı hizmetler ve önümüzdeki süreçte yapacağı çalışmalarla ilgili başarılar diliyorum” dedi.-ED-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft