Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,38
  • EURO
    34,94
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2293756,99
Gazete Reklamları

BÜYÜKELÇİ LANDRUT, VEKİL KARAYEL’LE GÖRÜŞTÜ

BÜYÜKELÇİ LANDRUT, VEKİL KARAYEL’LE GÖRÜŞTÜ
655 Görüntülenme
04 Şubat 2021-17:53

BÜYÜKELÇİ LANDRUT, VEKİL KARAYEL’LE GÖRÜŞTÜ

Türkiye- AB Karma Parlamento Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel’i Kayseri Lisesi Milli Mücadele Müzesi’nde ziyaret eden Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut, müzeyle ilgili bilgilerde aldı.

Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut, “Sayın milletvekilimizin bizi kabul etmesi bizleri çok mutlu etti. Parlamentolar arasındaki ilişki Türkiye ve AB ilişkileri içinde son derece önemlidir. Sizlerde bu ilişkilerde çok büyük rol oynuyorsunuz bunun içinde sizlere teşekkür ederiz.  Son derece olumlu bir çalışma toplantısı gerçekleştirdik. Çok önemli konularda çalışmalarımızı devam ettirteceğimizi umuyorum” dedi.

Ziyaretin ardından açıklama yapan kapsamında Türkiye- AB Karma Parlamento Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, “Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Kayseri ziyaretinde tarihi mekanlarından birisi olan Kayseri Lisesi’nde Türkiye ve Avrupa Birliği ilişkileriyle ilgili önemli konuları görüştük. Gümrük birliğinin güncellenmesi, vize serbestliği ve katılım müzakereleri gibi hususları görüştük” diye konuştu.-ED-(GİZEM ABATAY)     

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft