• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,42
  • EURO
    34,45
  • GRAM ALTIN
    2448,14
  • ÇEYREK ALTIN
    4027,89
  • BITCOIN
    2053764,31

BÜYÜKKILIÇ, LGS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

BÜYÜKKILIÇ, LGS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ
589 Görüntülenme
04 Haziran 2021-16:37

BÜYÜKKILIÇ, LGS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Başkan Büyükkılıç, 6 Haziran Pazar günü yapılacak olan Liseye Giriş Sınavı öncesi yayımladığı mesajında, “Biliyoruz ki pandemi sürecinde öğrencilerimiz zor zamanlar geçirdiler ve sınava büyük bir azim ve gayretle hazırlandılar. Gençlerimiz, yavrularımız bizim geleceğimizdir ve bizlerin en büyük gücüdür. Geleceğin öğretmenleri, doktorları, mühendisleri, bilim insanları olacak sevgili öğrencilerimize LGS sınavında başarılar diliyorum. Ayrıca öğretmenlerimize ve idarecilerimize de öğrencilerin eğitim ve öğretiminde emeklerinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

İl genelinde 23 bin 145 öğrencinin sınava gireceğini hatırlatan Başkan Büyükkılıç, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin çok daha iyi yetişmeleri için bizlere düşen ne varsa yapmaya hazırız ve yapıyoruz. Büyükşehir Belediyesi, gençliğin her zaman yanındadır ve yanında olmaya devam edecektir. Öğrencilerimizin stresten ve heyecandan uzak bir şekilde, kendilerine güvenerek sınavlarında başarılı olacağına inancım tamdır. Bütün öğrenci kardeşlerimize zihin açıklığı dileyerek, sınavın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Büyükkılıç ayrıca pazar günü iki oturumda yapılacak olan sınav saatinde öğrencilerin dikkatini dağıtmaması için sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olan araç sürücülerinin korna çalmamalarını, inşaat işlerinin de o saatler de yapılmamasını istedi.

6 Haziran Pazar günü LGS sınavının birinci oturumu 09.30'da, ikinci oturum ise 11.30'da başlayacak ve birinci oturum 75 dakika, ikinci oturum 80 dakika sürecek. -GA-(BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft