Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,28
  • EURO
    34,95
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2227374,97
Gazete Reklamları

BÜYÜKKILIÇ, TBB ENCÜMEN ÜYELİĞİNE YENİDEN SEÇİLDİ

BÜYÜKKILIÇ, TBB ENCÜMEN ÜYELİĞİNE YENİDEN SEÇİLDİ
587 Görüntülenme
28 Ekim 2020-15:08

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı, TBB Başkanı Fatma Şahin başkanlığında ATO Congresium’da yapıldı. Toplantıya Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli onur konuğu olarak katıldı. Gündem maddelerinin görüşülerek oy birliğiyle karara bağlandığı toplantıda daha sonra encümen üyelerinin seçimine geçildi. Yapılan oylama neticesinde Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yeniden encümen üyesi seçildi.

Tekrar TBB encümen üyesi seçilmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’nin katılımları ile Türkiye Belediyeler Birliği Olağan Meclis Toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımızda gündem maddelerini oy birliği ile kabul etmemizin ardından Türkiye Belediyeler Birliği Encümen Üyeleri’nin seçimine geçtik. Şahsımı tekrar üye olarak seçen kıymetli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu. -GA-(BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ) 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft