• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,54
  • EURO
    34,91
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2106986,88

BÜYÜKKILIÇ’IN TALİMATIYLA PAKET SU DAĞITIMI BAŞLADI

BÜYÜKKILIÇ’IN TALİMATIYLA PAKET SU DAĞITIMI BAŞLADI
736 Görüntülenme
20 Ağustos 2020-17:07

Uygulama ile temasın önlenerek virüsün bulaşmasının en aza indirilmesi amaçlanıyor.

Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs ile mücadele sürecinde çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Sağlık Bakanlığı’nın ve sağlık çalışanlarının yanında yer alan, virüs ile mücadelede tüm ekip ve ekipmanlarını kullanarak vatandaşların yanında yer alan Büyükşehir Belediyesi, bu kez virüsün yayılımının önlenmesine yönelik çalışmalar kapsamında tedavi görenler ile karantina altına alınanlara yönelik ücretsiz paket su hizmetini hayata geçirdi.

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın hastanelerde tedavi görenler ile karantina altına alınanların yanında yer almak ve olası virüs yayılımının önüne geçilebilmesi amacıyla verdiği talimat kapsamında KASKİ tarafından paket su üretimine başlandı.

KASKİ’nin son teknoloji ürünü makinalarla el değmeden paketlediği doğal kaynak suyu, başta Şehir Hastanesi, Devlet Hastanesi ve Erciyes Üniversitesi Gevher Nesibe Hastanesi olmak üzere tedavi yürütülen tüm hastanelerde hastaların kullanımına sunuldu. Devlete ait yurtlarda karantina altına alınanlara da aynı şekilde paket su dağıtımı yapıldı. -GA-(BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ) 

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft