• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,55
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2162013,82

BÜYÜKŞEHİR’DE ASIM’IN NESLİ CAN BULDU

BÜYÜKŞEHİR’DE ASIM’IN NESLİ CAN BULDU
697 Görüntülenme
12 Şubat 2021-17:15

BÜYÜKŞEHİR’DE ASIM’IN NESLİ CAN BULDU

Büyükşehir Belediyesi’nde Asım’ın Nesli, Akif’in Şiirlerine Ses Veriyor’ Şiir Okuma Yarışması Ödül Töreni ile KAYMEK kursiyerlerinin 2020 Yılı Karma Sergisi Açılışı yapıldı. Açılışta Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ta bulundu.

Düzenlenen etkinliğe Enerji ve Tabii Kaynaklar önceki Dönem Bakanı ve Ak Parti Kayseri milletvekili Taner Yıldız, Ak Parti Milletvekili Hülya Nergis,Vali Şehmus Günaydın,  Ak Parti İL başkanı Şaban Çopuroğlu, ilçe belediye başkanı ve kursiyerler katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Bu yıl İstiklal Marşı yılı olarak anılacağı için bizlerde kurum ve kuruluşlar olarak etkinliklerle bu bilinci gençlerimize aktarmak için çalışmalar yapıyoruz. Bugün burada derece alan yavrularımızı tebrik ediyorum. Bu tür etkinliklerle değişik zamanlarda bir araya geleceğimizi belirtmek istiyorum” dedi.

Ak Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, “Gençlerimizin böyle konulara duyarlı olması çok hayati bir konudur. Bugün düzenlenen etkinlikte çocuklarımızın böyle bir çalışma yapması ve Mehmet Akif Ersoy’un anılması oldukça güzel. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar önceki Dönem Bakanı ve Ak Parti Kayseri milletvekili Taner Yıldız, “Kurtuluş Savaşı’ımızın adeta bir manifestosu olan ve vatan topraklarının her karış işgaline karşı mücadele edilen bir dönemde yazılan İstiklal Marşı’mız ortak paydamız, ortak vicdanımız ve en kıymetli ortak değerlerimizdendir. Mehmet Akif Ersoy, başta İstiklal Marşı’mız olmak üzere bütün eserleriyle fikirleriyle her zaman yad edilir. Bu organizasyon ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Asım’ın Nesli, Akif’in Şiirlerine Ses Veriyor’ Şiir Okuma Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler şiirlerini seslendirdiler. Daha sonra ise öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

KAYMEK kursiyerlerinin 2020 Yılı Karma Sergisi Açılışı’da protokol tarafından yapıldı. Açılışın ardından protokol üyeleri sergiye gezdiler.-ED-(GİZEM ABATAY )

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft