• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,49
  • EURO
    34,65
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2094049,28

CHP MİLLETVEKİLİ ARIK VE İL BAŞKANI ÖZER’DEN DENİZ ÇAĞAN’A TEBRİK ZİYARETİ

CHP MİLLETVEKİLİ ARIK VE İL BAŞKANI ÖZER’DEN DENİZ ÇAĞAN’A TEBRİK ZİYARETİ
720 Görüntülenme
19 Ağustos 2021-14:36

CHP MİLLETVEKİLİ ARIK VE İL BAŞKANI ÖZER’DEN DENİZ ÇAĞAN’A TEBRİK ZİYARETİ

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, İl Başkanı Ümit Özer ve bazı yönetim kurulu üyeleri, yapılan genel kurulun ardından Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanlığına seçilen Deniz Çağan’ı ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundular.

Ziyarette Kayseri Yozgatlılar Federasyonu’ndan Başkan Yardımcıları Ersan Dağdeviren ve  Murat Gencer’in yanı sıra  CHP il yönetim kurulu üyeleri Meral Kahraman,Osman Kuzucu,Mücahhit Koçak,Nihal Günaydın ve Zeki Özkan’da yer aldı.

Ziyarette konuşan CHP Milletvekili Çetin Arık, “Meclisin tatilini değerlendirip böyle hayırlı olsun ziyaretlerini gerçekleştiriyoruz. Bugünde Yozgatlılar Federasyonu’na ziyarete geldik. Yozgatlılar şehre de ekonomik anlamda katkı sağlıyor. Göreviniz içinde hayırlı olsun” dedi.       

CHP İl Başkanı Ümit Özer ise, “Başkanım öncelikle hayırlı olsun. İl yöntemimiz ve sayın vekilimiz ile bu dönemde de sahalarda ziyaretleri devam ettiriyoruz. Size de hayırlı olsun için geldik” diye konuştu. 

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan’da, CHP heyetine teşekkür ederek, ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. -GA-(HABER MERKEZİ) 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft