• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,49
  • EURO
    34,65
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2094049,28

ÇOPUROĞLU, AK PARTİ İL BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI

ÇOPUROĞLU, AK PARTİ İL BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI
656 Görüntülenme
15 Nisan 2021-13:35

ÇOPUROĞLU, AK PARTİ İL BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI

 81 il başkanının yer aldığı toplantıya Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu da katıldı.

Ülkemizin içinde bulunduğu zor koşullarda milletimize daha güçlü hizmet verebilmek için genel merkez tarafından belirlenen program dâhilinde teşkilatlar ile toplantılar video konferans yöntemiyle yapılmaya devam etmekte. Bu kapsamda AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, video konferansla düzenlenen İl Başkanları toplantısına katıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, teşkilatların çalışmalarına ilişkin istişarelerde bulunuldu. Dönem içerisinde çalışılması devam eden faaliyetlerin ilerleme süreci ve devamında yeni projeler etkinlik ve faaliyetler değerlendirildi.

Toplantıyla ilgili değerlendirmede Başkan Çopuroğlu, “Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Erkan Kandemir riyasetinde video konferans yöntemiyle İl Başkanları olarakteşkilat çalışmalarımızı değerlendirdik, hayırlara vesile olmasını diliyorum. İdrak ettiğimiz şu özel ayda yolumuz açık, işimiz daha kolay olur inşallah. Her şey milletimiz için.” ifadelerini kullandı.-ED-(AK PARTİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft