• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2097378,31

ÇOPUROĞLU KONGREYİ DEĞERLENDİRDİ

ÇOPUROĞLU KONGREYİ DEĞERLENDİRDİ
511 Görüntülenme
10 Eylül 2020-15:06

AK Parti Kayseri İl Teşkilatı olarak Kocasinan İlçemizde başlayan 7. Olağan Kongremize, Sayın

Cumhurbaşkanımızın liderimizin talimatlarına uygun olarak birlik ve beraberlik içerisinde maske, mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak devam ediyoruz.

Tomarza İlçe Başkanlığına Erhan Şahin, Sarıoğlan İlçe Başkanlığına Ahmet Cerit ile devam ederken Akkışla İlçe Başkan Adayımız Özgür Özuzun'a ise muvaffakiyetler diliyor, şu ana kadar canla başla bu davaya görevini yapan Akkışla İlçe Başkanımız Hayrullah Dündar'a üstün hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendileri her daim bu davanın onurlu bir neferidir.

Kayserimiz için inandığımız yolda AK Kadrolarımızla birlikte emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Bu yolda değişen bayrak değişimleri ise gücümüze güç katıyor.

Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum. Rabbim millete hizmet yolunda hayırlı hizmetlerimizin devamını nasip eylesin.-GA-(AK PARTİ )

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft