• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,49
  • EURO
    34,65
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2094049,28

ÇOPUROĞLU'NDAN 2023 HEDEFLERİ İÇİN DEVELİ’YE ZİYARET

ÇOPUROĞLU'NDAN 2023 HEDEFLERİ İÇİN DEVELİ’YE ZİYARET
667 Görüntülenme
08 Aralık 2021-14:55

ÇOPUROĞLU'NDAN 2023 HEDEFLERİ İÇİN DEVELİ’YE ZİYARET

2023 hedefleri doğrultusunda gerçekleştirilen İstişare toplantısına Ak Parti Kayseri İl başkanı Şaban Çopuroğlu, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Develi Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Temur, Belediye Meclis Üyeleri, Develi ilçe koordinatörleri, Ak Parti Develi İlçe Başkanı Osman Turan, Kadın kolları ve Gençlik kolları katıldı.

2023 hedefleri istişare toplantı sonrasında Develi Belediye Başkanlığını ziyaret eden Başkan Çopuroğlu ve yönetim kurulu üyelerine Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar Develi Belediyesi’nin çalışmaları ve projelerin son durumu hakkında kısa bir bilgilendirmelerde bulundu. Develi Belediyesi’nin 2022 yılında başlayacak olduğu projeler hakkında istişarelerde bulunan Başkan Cabbar “Ak Parti Kayseri İl Başkanlığımız ve İlçe teşkilatımız sürekli istişare halinde Develi’ye yapılan hizmetlerde Kayseri Büyükşehir Belediyemiz ve milletvekillerimizden aldığımız destek ile şehrimizi daha güzel inşa etmenin gayretiyle yolumuza devam ediyoruz.  Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ilk günkü heyecan ve azimle çalışmaya, gönüllere girmeye devam edeceğiz. Şaban Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize Allah'tan kendilerine sağlık, sıhhat ve afiyetler versin. Bizim gayretimiz başta Develimiz olmak üzere ülkemizde yaşayan insanların mutluluğu ve kalkınması için teşkilatımız ile birlikte hedeflerimize durmadan ilerlemek bizlerin birinci önceliğidir. İlçemiz adına hassaten kendilerine nazik ziyaretleri ve destekleri için teşekkür ediyorum “dedi.

Ak Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu “Cabbar Başkanımızın yaptığı hizmetleri ve projelerini yakından takip ediyoruz. Develi’de genç ve dinamik bir belediye başkanımız var. 2023 hedefleri doğrultusunda pandemi nedeniyle uzun bir süredir bir araya gelememiştik. Hem önümüzdeki süreci hem de geçmiş 2 yıllık pandemi sürecini istişare edeceğiz. Geçen hafta daraltılmış İç Anadolu İl Başkaları toplantısı yaptık. Orada aldığımız yeni bilgiler ve yaptığımız tespitler doğrultusunda bu toplantıları düzenliyoruz. Hedeflerine emin adımlarla ilerleyen 2023 Türkiye'sinde birlik ve beraberliğimiz devam etmesi yönünde hem çok çalışıyoruz hem de dua ediyoruz. Develi’de Söz verilen projelerin yerine getirilmesi, İler ki günlerde açılışını yapacağımız temel atacağımız projelerin olduğunu bilmek bizleri hem gururlandırıyor hem de heyecanımızı daha da artırıyor. Cabbar Başkanımıza ve teşkilatımızın her üyesine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyor göstermiş olduğunuz misafirperverlikten dolayı herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.-ED-(AK PARTİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft