• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2097378,31

DİJİTAL EĞİTİMDE FARK YARATANLAR ZİRVESİ

DİJİTAL EĞİTİMDE FARK YARATANLAR ZİRVESİ
692 Görüntülenme
25 Mayıs 2021-17:21

DİJİTAL EĞİTİMDE FARK YARATANLAR ZİRVESİ

İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde önemli bir projeye imza atan Bahçeşehir Koleji Dijital Eğitim Merkezi ile Sosyal Medya Ve Dijital Güvenlik Eğitim Araştırma Derneği, ”Dijital Eğitimde Fark Yaratanlar Zirvesi” adı altında çalışma başlattı.

21 mayıs tarihinde zoom üzerinde gerçekleştirilen toplantı ile startı verilen proje kapsamında Sosyal Medya Ve Dijital Güvenlik Eğitim Araştırma Derneği Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan, Bahçeşehir Kayseri Koleji’ni ziyaret etti. Burada basın toplantısı düzenleyen Prof. Dr. Levent Eraslan, dijital eğitimin Türkiye’de ki geleceğine dönük bilgilendirmenin amacında olduklarını belirtti.

Uzaktan eğitimle birlikte çocukların günde en az 6 saat bilgisayar veya tablet ekranlarına bakmak zorunda kaldığını kaydeden Eraslan, “Öğrencilerin tablet ve oyun bağımlılığı gibi çeşitli durumları var. Çocuklar online ders yerine online oyun oynamakta. Tablete esir olmakta. Bunun olumsuz yanları da var” diye konuştu.

Bahçeşehir Kayseri Koleji Lise Müdürü Kasım Uğur ise, içinde bulunduğumuz pandemi sürecinin eğitimde yenilikleri de beraberinde getirdiğine dikkati çekerek, “Biz Bahçeşehir eğitim kurumları olarak, 20 yıl önce hayata geçirdiğimiz bir sistemi devam ettiriyoruz. Halihazırda kullandığımız yapay zeka yöntemiyle öğrencilerin pandemi sürecinde eğitimin her yönüyle görmesini sağladık” dedi. -GA-(HABER MERKEZİ)

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft