Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,38
  • EURO
    34,94
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2293756,99
Gazete Reklamları

DOĞA İLE İÇ İÇE BİR BAŞKAN

DOĞA İLE İÇ İÇE BİR BAŞKAN
552 Görüntülenme
01 Kasım 2021-13:25

DOĞA İLE İÇ İÇE BİR BAŞKAN

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, sağlıklı yaşam parolasıyla sabah yürüyüşlerinde doğa ile buluşmaya devam ediyor. Ali Dağı’nda sabah yürüyüşü yapan Büyükkılıç, Ali Dağı’ndan Erciyes’teki muhteşem görsel şöleni de takipçileriyle paylaştı.

Bir doktor olarak sağlık için yürüyüşün ve sporun önemini sık sık dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, sabahın ilk ışıkları ile birlikte doğada yürüyüşlerini aralıksız sürdürüyor.

Başkan Büyükkılıç, tarihi ve kültürel zenginliklerle dolu Kayseri’nin eşsiz doğasında yaptığı yürüyüşleri de fotoğraflayarak takipçileriyle paylaşıyor.

BÜYÜKKILIÇ, ALİ DAĞI’NDAN ERCİYES’İ FOTOĞRAFLADI

Başkan Büyükkılıç, sosyal paylaşım sitelerinde takipçileri ile paylaştığı muhteşem görsel şölenin yer aldığı fotoğraflara, “Bu sabah Ali Dağı'nda yaptığım yürüyüş sırasında çok güzel anlara şahitlik ettim. İlham kaynağı; güzelliğin simgesi Erciyes’te kar yağışı kendini iyice belli etmeye başladı. Bulutların Erciyes ile ahengini sizlerle de paylaşmak istedim” yorumunu yaptı.-ED-(BSB)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft