• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,45
  • EURO
    34,63
  • GRAM ALTIN
    2486,64
  • ÇEYREK ALTIN
    4090,80
  • BITCOIN
    1992565,45

DUYKON GENEL BAŞKANI YILMAZ'DAN NADİYE BOLAT'A ZİYARET

1152 Görüntülenme
01 Eylül 2020-09:50

Duykon Genel Başkanı Ahmet Yılmaz, beraberindeki heyetle birlikte Duykon  Bodrum Temsilcisi Nadiye Bolat’ı ziyaret ettiler.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Duykon  Bodrum Temsilcisi Nadiye Bolat, “Duykon Genel Başkanı  Ahmet Yılmaz, bizleri ziyaret ederek Duykon Muğla ve Bodrum yönetimi olarak onurlandırmıştır.  Genel Başkanımız Ahmet Yılmaz,  Muğla ve Bodrum başkanları,  Ankara Yozgatlılar Vakfı Genel Başkanı  Durak Turan  Düz, Muğla il Başkanı Hasan Yetimoğlu ve Üyelerimiz kahvaltıda buluşarak bilgi alışverişinde bulunduk. Ayrıca Ali Yetimoğlu'na ve Hasan Yetimoğlu'na bizleri misafir ettikleri ve ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

Bolat, ziyarette Duykon Genel Başkanı Yılmaz’ın Yozgat Saat kulesi ve Yozgatspor atkısını takdiminden onur duyduğunu söyleyerek,  “Genel Başkanımız bize  Yozgatımızın sembolü olan Saat Kulesi plaketini ve Yozgatspor atkısını takdim ettiler. Hem ziyaretleri hem de hediyeleri için Sayın Genel Başkanımıza Yönetim ve şahsım adına teşekkür eder saygılarımı sunarım” diye konuştu.SM- (HABER MERKEZİ)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft