Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,28
  • EURO
    34,95
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2227374,97
Gazete Reklamları

DUYKON, İHTİYAÇ SAHİPLERİNE EL UZATMAYI SÜRDÜRÜYOR

2233 Görüntülenme
07 Mart 2021-17:52

DUYKON, İHTİYAÇ SAHİPLERİNE EL UZATMAYI SÜRDÜRÜYOR

Bu kampanya ile temin edilen Engelli Akülü Arabalar Hollanda'dan tıra yüklenerek Yozgat'ta dağıtımı yapılmak üzere yola çıktı. Bu kampanya ile temin edilen 90 tane Engelli  Akülü Araba ihtiyaç sahibi engelli bireylere teslim edilecek.

Dünya Yozgatlılar Konfederasyonun ve Avrupada’ki Yozgatlılar Federasyonun ortaklaşa yapmış oldukları. Yozgat ve ilçelerinde Engelleri kaldırıyoruz kampanyası kapsamında 90 tane akülü araba tıra yüklenerek Hollanda'dan Yozgat'a ulaşmak için yola çıktı. 20 Mart Cumartesi günü  vali ve belediye başkanının da katılımıyla Yozgat merkezde ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.

Hollanda Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Zeki Baran, “şu anda tır yükleniyor. Önümüzdeki günlerde Yozgat’ta ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak” dedi.

Duykon Avrupa Sosyal Yardım Platformu Sorumlusu Soydaş Erdinç, “Yozgat ve ilçeleri için düzenlediğimiz kampanyayı sonuçlandırıyoruz. Herkese teşekkür ederiz” dedi.

Koordinatörlüğü IYF Başkanı Ahmet Yılmaz tarafından üstlenilen  kampanya'da ayrıca  katkılarından dolayı Sayın Ron Gezelle Krosmedical'a teşekkür ederiz dediler. -GA-(GİZEM ABATAY) 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft