• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,67
  • GRAM ALTIN
    2486,64
  • ÇEYREK ALTIN
    4090,80
  • BITCOIN
    2073533,01

DUYKON KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANI ARSLAN ÇAYIRALAN ZİYARETİ

1126 Görüntülenme
22 Temmuz 2020-13:01

İstanbul Yozgatlılar Federasyonu ve Dünya Yozgatlılar Konfederasyonu Kadın Kolları Genel Başkanı Aysel Arslan, memleket ziyaretlerine 3 ilçe belediye başkanını ziyaret ederek devam ettirdi. Aysel Arslan ilk olarak Çayıralan Belediye Başkanı Ömer Codar ile biraraya geldi. DUYKON Temsilcisi Ziya Saydam’ın da eşlik ettiği ziyarette duykon çatısı altında yapılan faaliyetler ve karşılıklı işbirliği konularında fikir alışverişinde bulunuldu. Arslan, misafirperverliklerinden ve ilgilerinden dolayı çok Başkan Ömer Codar ve Bşk. yardımcısı Güngör Öztürk’e teşekkür etti.

Arsal’ın bir sonraki ziyaret noktası Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar oldu. Gördüğü sıcak ilgiden dolayı başkan coşar’a teşekkür eden Arslan, kültürlerinin tanıtılması ve yaşatılması adına yoğun bir çalışma içerisinde olduklarının altını çizdi.

İstanbul Yozgatlılar Federasyonu ve Dünya Yozgatlılar Konfederasyonu Kadın Kolları Genel Başkanı Aysel Arslan ve Duykon Temsilcisi Ziya Saydam’ın son olarak Uzunlu Belediye. Okan Yaşar Elbaşı ile biraraya geldi. Ziyarette karşılıklı yapılabilecek çalışmalarla ilgili işbirliği konularında fikir alışverişinde bulunuldu.-SM- (HABER MERKEZİ)

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft