• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2097378,31

DUYKON İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

1094 Görüntülenme
30 Temmuz 2020-15:45

Kurulduğu günden bu yana çalışmaların ara vermeden sürdüren ve bu noktada Türkiye başta olmak üzere Avrupa’nın birçok ülkesinde temsilcilikler kuran DUYKON istişare toplantısını Yozgat’ta gerçekleştirdi. Belediye başkanları, DUYKON temsilcileri ve davetlilerin katıldığı istişare Kayseri’yi temsilen Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Mustafa Özcan, başkanvekili Deniz Çağan ve yönetim kurulu üyesi Mehmet Orak yer aldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından  DUYKON temsilcileri ve faaliyetlerin anlatıldığı sinevizyon gösterisi gerçekleştirildi.

Kanal 38 ve Tv 38 ekranlarından da canlı olarak yayınlanan  ve dünyanın farklı ülkelerinde yaşayan Yozgatlıların da izleme imkanı bulduğu istişare toplantısında ilk olarak söz alan DUYKON Başkanı Ahmet Yılmaz, “DUYKON büyük bir aile oldu ve olmaya da devam ediyor”diye konuştu.  
Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, toplantıda emeği geçenlere teşekkür ederek,“Federasyon işiyle uğraşan arkadaşlarımızı kendinden fedakarlık ederek Yozgat’a bir şeyler katmak adına mücadele veriyorlar” dedi.
Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, federasyon üyelerine her zaman yanınızdayız mesajını vererek,“ Biz İstanbul seçimlerinde Yozgat’ ta bu kadar dernek olduğunu, faaliyetlerini de gördük. Daha önce buna şahit olmadık” dedi.

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, “Yozgat’a nasıl derman bulabiliriz diye doğduğunuz yerin derdiyle dertleniyorsunuz. Hepinizi tebrik ediyorum” dedi.
Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, “Bundan sonraki süreçte bu toplantıların sayısını artırıp birbirimizi daha yakından tanımanın yollarını aramamız gerekiyor” diye vurguladı.

Çayıralan Belediye Başkanı Ömer Codar, “Bizler siyasi ayrım yapmasızın sizlerin hizmetinizdeyiz. Memleketimiz için çalışmaya gayret ediyoruz” diyerek  konuştu.

Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın, “Bir iş, bir aş kaygısıyla yollara düşlen ağabeylerimiz,ablalarımız ve kardeşlerimizi oralarda gönül elçisi olmuşlar”dedi.

 Şefaatli Belediye Başkanı Müjdat Karaca, “böyle bir platformda yurtdışından,Avrupa ülkelerinden filizlenen ve yıllar boyunca devam edecek, Yozgatlı hemşehrilerimize hizmet edecektir“ diye konuştu.

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, “Toplantının Sarıkaya’da olması planlanırken bazı arkadaşların Yozgat Merkezi tercih etmesi bizlerin değil 70 kişi, 7 bin kişiyi ağırlayacak kapasitemiz var” dedi.

Yozgatspor Başkanı ve Yozgat eski belediye başkanı Kazım Arslan, “Hepimizin gayesi doğduğumuz günden öldüğümüz güne kadar hayır ve iyilik için uğraşmaktır” dedi.

Konuşmaların ardından ise DUYKON temsilcileri ve belediye başkanları hatıra fotoğrafı çektirdiler. -GA-(GİZEM ABATAY)  

   

 

 

 

 

 

 

 

  

  

 

     

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft