Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,28
  • EURO
    34,95
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2227374,97
Gazete Reklamları

DUYKON’DA YENİ DÖNEM

1262 Görüntülenme
21 Temmuz 2020-15:39

Devir teslim törenine Kayseri Yozgatlı Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Özcan ve başkanvekili Deniz Çağan’da katıldı.

Kısa Adı DUYKON Dünya Yozgatlılar Konfederasyonu Dönem Başkanlığı Ankara Yozgat Federasyonu Başkanı Ahmet Koç’tan İstanbul Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Ahmet Yılmaz’a Devredildi. İstanbul Özel sürmeli Fatih Yozgat Erkek Öğrenci Yurdunda düzenlenen devir teslim törenine Eski Bakan Lütfullah Kayalar,  Mhp Yozgat Milletvekili Ethem Sedef,  Yönt, Yobidav Vakıf Başk Durak TURAN Düz, Kayseri Fed bşk Mustafa Özcan, Bşk vekili ve Kanal38 genel müdürü Deniz Çağan, İş Adamları Akademisyenler, Bürokratlar, Der Yöneticileri katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından söz alan Dünya Yozgatlılar Konfederasyonu Kurucu Genel Başkanı Ahmet Koç, 2003 yılında Türkiye’de ilk defa dernekler bazında federasyonlaşan bir federasyon olduğunu söyledi. Bu konuda çok eleştiri aldıklarını ifade etti.

Devir teslim törenine katılan isimler arasında yer alan Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Mustafa Özcan ise, “Hedefimiz Kayseri’de yaşayan 300 bin Yozgatlıyı bir çatı altında toplayıp, onların sorunlarını isteklerini elimizden geldiğince yerine getirmek” dedi.

Ankara Yozgat Vakfı Başkanı Durak Turan Düz’de, Devletin her alanında söz sahibi olan Yozgatlıları görüyor olmanın kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Yozgatlılara ne kadar hizmet etsek az” ifadelerine yer verdi.

MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef’de, TBMM’de bir hemşehrileri olarak kapıları ve gönlerinin her zaman açık olduğunu belirterek, “Siyasiler gelir geçer, iktidarlar gelir geçer baki olan her zaman Yozgat çatısı altında toplanmaktı” ifadelerini kullandı.

Maliye Eski Bakanı Lütfullah Kayalar ise Birlik ve beraberlik olunca güç doğar, güç doğunca da güçlü olursunuz. Bu güne kadar Güzel hizmetler veren Ahmet Koç’a teşekkür ederken, Bundan sonra da görevi devralan Ahmet Yılmaz’a başarılar diliyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından devir teslim töreni gerçekleştirildi. Ankara Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Ahmet Koç, görevi bir yıllığına İstanbul Yozgatlılar Federasyon Başkanı Ahmet Yılmaz’a devretti.

Devir teslim törenin ardından teşekkür konuşması yapan DUYKON Genel Başkanı ve İstanbul Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Ahmet Yılmaz ise, Bu konfederasyonu kurmak için büyük emek sarf ettiklerini belirterek, “Yozgat kimliği altında toplanarak görevimizi sonuna kadar yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu. Törenin sonunda ise Programın sunuculuğunu yapan Dünya Yozgatlılar Konfederasyonu genel sekreteri Uğur Akkaya’da, İstanbul’da gerçekleştirilen devir teslim törenini kesintisiz canlı yayınla dünya genelindeki hemşehrilerine aktaran Kanal 38 ve TV 38 yönetim kuruluna teşekkür etti. -GA-(HABER MERKEZİ)

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft