• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,52
  • EURO
    34,64
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2166401,32

DUYKON‘DAN YOZGAT ÇIKARTMASI

1205 Görüntülenme
22 Temmuz 2020-10:36

Yapılan genel kurulun ardından DUYKON dönem başkanlığına seçilen Ahmet yılmaz beraberin Kayseri Yozgatlılar federasyonu Başkanı Mustafa Özcan, Başkanvekili Deniz Çağan, Yozgatlılar Vakfı Başkanı Durak Turan Düz, DUYKON Yozgat temsilcisi Ziya Saydam, DUYKON Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Çetin, DUYKON Yozgat Hukuk Danışmanı Avukat Nur Taşdemir, Yozgat İş Adamları Başkanı Cenker Doğan Yozgat Basın Protokol Sorumlusu Cihangir Taşdemir ,Trakya Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Burhan Koç, Bursa Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Serhat Baran,  Bolu Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Mustafa Demirel ile Yozgat’ta bir dizi temaslarda bulundu.  Heyet ilk olarak Yozgat Bozok üniversitesi rektörü prof. Dr. Ahmet Karadağ’ı ziyaret etti.

Heyet buradaki ziyaretin ardından Yozgat Belediyesine geçerek başkan Celal Köse ile biraraya geldi. Ziyarette konuşan başkan Köse, Yozgat Belediyesi ve ilçe belediyelerle birlikte federasyonun destekçisi olacaklarının sözünü verdi.

DUYKON Başkanı Ahmet Yılmaz ve beraberindeki federasyon başkanları ve yönetim kurulu üyeleri Yozgat temaslarını Yozgat Valisi Kadir Çakır ile noktaladı. Ziyarette konuşan Başkan Ahmet Yılmaz, DUYKON’un genel yapısı ile ilgili bilgiler vererek, “Hollanda ve Avusturya’da resmi federasyonlarımız var. Haricinde hiçbir ülkede resmi bir kurumumuz yok. Önümüzdeki hafta itibari ile Belçika Yozgatlılar Federasyonu Zeki Yarol Başkanlığında kuruluyor. Almanya federasyonunun da yine Levent Gülten başkanlığında kuruluşu gerçekleşecek. 1 ay sonra da Fransa’da açılacak. Avustralya, Amerika ve Uzakdoğu da da temsilciliklerimiz var diye konuştu.

Öte yandan DUYKON Yönetim Kurulu Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın ve Kadışehri Belediye Başkanı İrfan Akın’ı ziyaret etti.-SM-(HABER MERKEZİ)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft