Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,38
  • EURO
    34,94
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2293756,99
Gazete Reklamları

ENERJİ TASARRUFU, ENERJİYİ VERİMLİ KULLANMAKTIR

ENERJİ TASARRUFU, ENERJİYİ VERİMLİ KULLANMAKTIR
536 Görüntülenme
13 Ocak 2022-14:59

ENERJİ TASARRUFU, ENERJİYİ VERİMLİ KULLANMAKTIR

Gelişen teknoloji, artan nüfus her geçen gün enerjiye olan ihtiyacı daha da artırmaktadır. Sanayileşmenin bu kadar arttığı yüzyılda yaptığım her işe enerji gerekmektedir. Teknolojinin sağladığı kolaylıklara bakılacak olursa; iş hayatımızda, evimizde, tarımda ve birçok alanda enerji çok önemlidir.

Enerji kaynaklarımız sınırlıdır ve gün geçtikçe enerji için harcanan maliyet artmaktadır. Ülkemiz de Enerji politikaları oluşturularak kendi enerji potansiyeline uygun teknoloji ve projeler geliştirerek enerjide dışa bağımlılığı azalmak için çalışmalar yapılmaktadır. Ancak bu çalışmalar tek başına yeterli değildir. Hepimizin bildiği gibi Enerji tasarrufu, enerjinin akıllıca kullanımı ile kayıpların en aza indirilmesi, aynı iş için daha az enerji kullanılması demektir. Yani toplumun bilinçlenmesi ile bir ailede başlayan enerji tasarrufu, hem aile hem ülke ekonomisine fayda sağlayacaktır.

Gelecek nesillere yaşanabilir bir Dünya bırakabilmek için, hem ailemizin hem de ülkemizin ekonomisine katkı sağlayabilmek için savurganlığı bir kenara bırakıp enerji tasarrufu konusunda bilinçli olmalı ve ona göre davranmalıyız.-ED-(MMO)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft