Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,38
  • EURO
    34,94
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2293756,99
Gazete Reklamları

ERÜ REKTÖRÜ PROF. DR ÇALIŞ’TAN DENİZ ÇAĞAN’A TEBRİK ZİYARETİ

ERÜ REKTÖRÜ PROF. DR ÇALIŞ’TAN DENİZ ÇAĞAN’A TEBRİK ZİYARETİ
715 Görüntülenme
07 Ekim 2021-11:07

ERÜ REKTÖRÜ PROF. DR ÇALIŞ’TAN DENİZ ÇAĞAN’A TEBRİK ZİYARETİ

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, Kayseri’nin üye bazında en büyük federasyonlarından olan, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan’ı ziyaret ederek tebrik etti. Ziyarette, Başkan Yardımcısı Ersan Dağdeviren, Genel Sayman Koray Can ve yönetim kurulu üyesi Emrullah Doğan ’da hazır bulundu.

 

Ziyarette konuşan Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, deniz çağan ve ekibine başarı dileyerek, “İnşallah Kayseri’deki ve tüm Türkiyede ki Yozgatlılar için hayırlı güzel hizmetler yaparlar. Allah yolunuzu açık etsin, hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan ise, öncelikle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden aldığı ödülle ilgile Çalış’ı tebrik etti. Erciyes Üniversitesinin tıp tarihi adına önemli bir hizmete imza attığını kaydeden Çağan, “Bu anlamda sizin ve ekibinize teşekkür ediyorum. Sağlık alanında yaşayanan gelişmeleri çok yakından takip ediyoruz. Erciyes üniversitesinde çok sayıda yozgatlı olduğunu biliyoruz. Onlarla biraraya gelerek taleplerini dinlemek istiyoruz. Pandemi sürecinde özellikle sizlerinde öğrencilerin ramazan ayında gerek iftar soğralarına gerekse piknik ortamlarına katıldığınızı biliyoruz. Bizlerde aynı şekilde öğrencilerimizle biraraya gelmeyi arzi ediyoruz. Bu anlamda hem ziyaretinizden dolayı hemde Türkovak aşısını insanlığa kazandırdığınız için Teşekkür ediyorum” diye konuştu.-ED-(ERÜ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft