• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,49
  • EURO
    34,65
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2094049,28

HEMŞEHRİLERİNDEN DENİZ ÇAĞAN'A ZİYARET

HEMŞEHRİLERİNDEN DENİZ ÇAĞAN'A ZİYARET
467 Görüntülenme
15 Haziran 2021-17:04

HEMŞEHRİLERİNDEN DENİZ ÇAĞAN'A ZİYARET 

Facebook Dünya Yozgatlılar Platform Başkanı Emin Kılıç, Türkiye ziyaretleri kapsamında Kanal 38 Genel Müdürü Deniz Çağanı’ ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Facebook Dünya Yozgatlılar Platform Başkanı Emin Kılıç, “ Türkiye’ye girerken Bulgaristan tarafından Kapıkule’ye gelirken büyük bir Türk bayrağımızı görünce bizim için her şey başlamış oluyor. Türkiye ziyaretleri kapsamında dostlarımızı ziyaret ediyoruz. Bugünde Deniz Çağan beyi ve Çağan Medya’yı ziyaret ettik. Geldiğimde de boş durmadım. Çekerek’te, Aydıncık’ta çekimler yaptım. Yozgat’ı ve Yozgatlıyı tanıtmak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

 Facebook Dünya Yozgatlılar Platform ile ilgili de bilgiler veren Kılıç, “157 bin aktif üyemiz var sayfamızda. Orada çok güzel geri dönüşler oluyor. Ayrıca da üyelerimizin hepsi Yozgatlı değil, Sivas, Çorum gibi illerden de üyelerimiz var. Aldığımız güzel rüzgarla da devam ediyoruz. Son olarak Senem Ebrar Ünal diye engelli bir kardeşimizi yayına almıştık. Sarıkaya’da ikamet ediyordu ve Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti. O konuda çok güzel bir geri dönüşüm almıştık. Zaman zaman farklı kampanyalarımız oldu. Bunlar güzel şeyler.  Kampanyalarımız devam edecek” diye konuştu.

Kanal 38 Genel Müdürü Deniz Çağan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Almanya Hamburg’tan Facebook Dünya Yozgatlılar Platform Başkanı Emin Kılıç’ı televizyonumuzda ağırlıyoruz. Avrupa’daki birçok hemşehrimiz Kayseri’ye geldikleri zaman mutlaka uğruyorlar.Ramazan Ayında kendisiyle bir program yapmıştık. Tek taşla duvar olmaz. Bizler birlikte güçlüyüz. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. Daha sonra Kanal 38 hizmet binası gezerek, hatıra fotoğrafı çektirdiler. -GA-(GİZEM ABATAY)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft