Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,28
  • EURO
    34,95
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2227374,97
Gazete Reklamları

FORMALAR GÖRÜCÜYE ÇIKTI

FORMALAR GÖRÜCÜYE ÇIKTI
821 Görüntülenme
27 Temmuz 2021-15:33

FORMALAR GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor, yeni sezonda kullanacağı formaları görücüye çıkardı. Kayserispor resmi hesabından yapılan açıklamada yeni formalar, "Klasik çubuklu forma, Erciyes siluet motifli kırmızı forma ve Selçuklu Motifi & Otizm Farkındalığı mavi forma" notuyla tanıtıldı.

Forma tanıtım toplantısına Yukatel Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı, Erciyes üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih bölümü Öğretim üyesi Dr. Erhan Yoska, Kayseri Otizm Derneği Başkanı Kısmet Seken ve Aksaray Üniversitesi Özel Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi Yasin Günlü ve basın mensupları katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Yukatel Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı, “Bu yılda Kayserisporumuza gönül verenlerin önerileri ile 3 forma finale kaldı. Bu da yine Erciyes’in ve Otizm merkezini bir araya getiren mavi renkli formamızın rengi yaptık. Otizmli çocuklarımıza dikkat çekmek ,bu ailelerimizin sorunlarını duyurmak istedik. Bu formamızın her bir satışından Otizm derneğine katkıda bulunmak istiyoruz. Ana temamız ise Selçuklu motifi oldu. Formalarımızın bize şans getirmesini diliyorum” dedi.

Kayseri Otizm Derneği Başkanı Kısmet Seken, otizmin ve Otizm Derneği’nin ana bilgilerini paylaştı. Ayrıca da Yukatel Kayserispor’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Erciyes Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih bölümü Öğretim üyesi Dr. Erhan Yoska, Kayserispor formasında kullanılan Selçuklu sulieti ile ilgili bilgiler verdi.

Aksaray Üniversitesi Özel Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi Yasin Günlü ise otizm alanıyla ilgili açıklamalar yaptı. Yünlü, “Otizm denilen şey esasen bilinmeyen bir durumdur. Tedavisi belli bir özel gereksinim türüyle baş başayız. Otizmin mavisini formalara yansıtan çok kıymetli başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından Yukatel Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı, konuşmacılara forma hediye etti.

Yukatel Kayserispor Takım Kaptanı İlhan Parlak, formalarla Kayserispor’u daha da iyi yerlere taşıyacaklarını ifade etti.

GİZEM ABATAY

 

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft